Σοκαριστική αποκάλυψη από την Όπρα Γουίνφρεϊ: «Ο 19χρονος ξάδερφός μου με βίαζε από τα 9 μου» (Video)

Σοκ προκαλεί η συγκλονιστική αποκάλυψη της παγκοσμίου φήμης παρουσιάστριας, Όπρα Γουίνφρεϊ, μπροστά στην κάμερα της νέας της εκπομπής με τον πρίγκιπα Χάρι «The Me You Can’t See».

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι ο ξάδελφός της την κακοποιούσε σεξουαλικά από όταν ήταν εννέα ετών και πως η τραυματική αυτή εμπειρία τελείωσε χρόνια αργότερα.

«Στην ηλικία των εννέα και 10 και 11 και 12 ετών έπεσα θύμα βιασμού από τον 19χρονο ξάδελφό μου. Δεν ήξερα τι είναι ο βιασμός. Σίγουρα δεν γνώριζα τη λέξη. Δεν είχα ιδέα τι είναι το σεξ, δεν είχα ιδέα πώς γίνονται τα μωρά, δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε. Και το κράτησα μυστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Όπρα Γουίνφρεϊ μιλώντας στην αμερικανική σειρά ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See», μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ήταν απλά κάτι που αποδέχτηκα» συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας ότι αυτή η εμπειρία την δίδαξε ότι «ένα κορίτσι δεν είναι ασφαλές σε έναν κόσμο γεμάτο άνδρες».

«Το να μπορεί κανείς να πει την ιστορία του, να ομολογήσει όλα όσα του έχουν συμβεί δυνατά, ότι ‘αυτό συνέβη σε μένα’, είναι ζωτικής σημασίας», σημείωσε ακόμη η γνωστή παρουσιάστρια.