Γιατί η Kate Middleton προτιμά να φωτογραφίζει η ίδια τα παιδιά της

Δεδομένου ότι η Kate Middleton έχει αναγνωριστεί ως επίτιμο ισόβιο μέλος της Βασιλικής Φωτογραφικής Εταιρείας, γίνεται αντιληπτό ότι η αγάπη της για την φωτογραφία είναι μεγάλη και γνωστή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, η ίδια είχε ηγηθεί του project “Hold Still”, σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη, καλώντας τους πολίτες της Βρετανίας να στείλουν τις φωτογραφίες τους στην περίοδο της καραντίνας με σκοπό να επιλεχθούν οι καλύτερες 100 και να γίνει μια ιστορική καταγραφή με το τι συνέβαινε τότε στη χώρα.

Παράλληλα, το πάθος της για την φωτογραφία την έχει οδηγήσει να σπάσει και τη βασιλική παράδοση με το να δημοσιεύει τις δικές της φωτογραφίες και συνήθως των παιδιών της, ως επίσημες. Η πρόσφατη φωτογραφία του πρίγκιπα Louis, προς τιμήν των γενεθλίων του, αποτελεί απόδειξη, όπως και άλλες τόσες που έχει μοιραστεί με τα μέσα και το κοινό τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο έκανε και για να τιμήσει τη μνήμη του πρίγκιπα Φιλίππου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το βασιλικό ζευγάρι μαζί με 7 από τα δισέγγονά του.

Αυτή η παραβίαση λοιπόν στο βασιλικό πρωτόκολλο, όπως θα υπογραμμίσουν πηγές του παλατιού, έχει να κάνει με τη σημασία της οικογένειας που η δούκισσα του Cambridge σέβεται απεριόριστα αλλά και με τον τρόπο που επιλέγει να λέει την ιστορία της από τη δική της πλευρά και όχι όπως θέλουν συχνά να παρουσιάζουν οι παπαράτσι και τα tabloids. Με λίγα λόγια, δίνει μια γεύση από τη ζωή τους, θέτοντας συγχρόνως όρια σε ό,τι αφορά την ιδιωτικότητα των παιδιών της.

Από την άλλη, η ίδια και η βασιλική οικογένεια μοιάζουν πιο προσιτοί προς το κοινό, ακολουθώντας μια πιο μοντέρνα προσέγγιση. Επίσης, με αυτό τον τρόπο διδάσκει στα παιδιά της και την έννοια της οικονομίας, χωρίς να προσλαμβάνει κάποιον ακριβοπληρωμένο φωτογράφο να κάνει τη δουλειά

Όπως ακριβώς της αρέσει να ξαναφοράει και να ανακυκλώνει ρούχα επώνυμων σχεδιαστών σε διάφορες εμφανίσεις της, έτσι προτιμά να βγάζει μόνη της τις δικές της φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν και στα μέσα, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη της Canon EOS 5D Mark II για τα πορτρέτα της.

 

Πηγή,: HarpersBazaar.gr