Πόσα χρήματα ξοδεύουν οι celebrities για να δείχνουν εντυπωσιακές και λαμπερές

Δεν είναι λίγες οι φορές που θαυμάσαμε και εμπνευστήκαμε από το look διάσημων κυριών. Αν θέλουμε ωστόσο να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό που μας λείπει για να είμαστε εξίσου όμορφες και λαμπερές με τις celebrities δεν είναι τα τέλεια ζυγωματικά και η λεπτή σιλουέτα, αλλά τα μεγάλα χρηματικά ποσά που δαπανούν για την εξωτερική τους εμφάνιση. Ας δούμε λοιπόν πόσα ξοδεύουν οι σταρ για να δείχνουν τέλειες.

Το κόστος της αψεγάδιαστης επιδερμίδας

Για την τέλεια selfie –όπως και για το ιδανικό κινηματογραφικό πλάνο ή μια επαγγελματική φωτογράφηση–, όλα ξεκινούν από μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, κάτι για το οποίο οι σταρ είναι διατεθειμένες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Jennifer Aniston. Η φροντίδα του προσώπου της κοστίζει έως και 891,50 δολάρια το μήνα. Όταν μάλιστα υπάρχει στο πρόγραμμά της κάποια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, επισκέπτεται το Tracie Martyn Spa για τη θεραπεία Red Carpet Facial που κοστίζει 450 δολάρια και φεύγοντας παίρνει μαζί της τη “Famous Purple Bag” με εξειδικευμένα προϊόντα, κόστους 391,50 δολαρίων, προκειμένου να συνεχίσει την περιποίησή της στο σπίτι.

Το κόστος της τέλειας σιλουέτας

Η σκληρή άσκηση σίγουρα βοηθάει για να διατηρούν οι σταρ τη γραμμή τους. Όμως η σωστή κι αποτελεσματική άσκηση δεν κοστίζει μόνο σε ιδρώτα. Σύμφωνα με τον Scott White, συγγραφέα του “Celebrity Personal Trainers”, η αμοιβή της personal trainer των σταρ και yoga guru Mandy Ingber ανέρχεται στα 900 δολάρια την εβδομάδα. Επειδή όμως όλα ξεκινούν και καταλήγουν στη διατροφή, μεγάλη καριέρα κάνουν στο Χόλιγουντ και οι διαιτολόγοι, όπως η Carrie Wiatt, R.D., η οποία φημολογείται ότι χρεώνει 300 δολάρια για μια συμβουλευτική συνεδρία -οι πελάτες της χρειάζονται ένα ραντεβού την εβδομάδα.

Δεν είναι πάντως η ακριβότερη, η Beyoncé πληρώνει 4.000 δολάρια σε ένα διαιτολόγο που σχεδιάζει τα γεύματά της. Κι επειδή χρειάζεται κι ένας προσωπικός σεφ για να ετοιμάζει, έχει έναν τέτοιο στο επιτελείο της, ο οποίος την ακολουθεί παντού φροντίζοντας να ετοιμάζει θρεπτικά και υγιεινά γεύματα για εκείνη και την οικογένειά της. Ο μισθός του είναι 7.500 δολάρια το μήνα. Την ίδια στιγμή,. Γενικά, οι celebrities έχουν αναγάγει την καλή διατροφή σε επιστήμη. Άλλο ένα παράδειγμα είναι αυτό της Amber Heard. Όπως προκύπτει από την αίτηση διαζυγίου και τη διατροφή που διεκδίκησε από τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp, η καλλονή διαθέτει 2.000 δολάρια το μήνα σε τρόφιμα, προκειμένου να έχει στην κουζίνα και στο πιάτο της ό,τι καλύτερο υπάρχει, ενώ ξοδεύει άλλα τόσα σε καλά εστιατόρια.

Πόσα χρήματα ξοδεύουν για εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς

Η Celine Dion απαίτησε να υπάρχει υγραντήρας αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας για να διατηρούνται ζεστές οι φωνητικές της χορδές και να μην αφυδατωθεί η επιδερμίδα της λόγω του ξηρού κλίματος.

Αν η Madonna διαθέτει στα 62 της αυτό το εκπληκτικό κορμί δεν οφείλεται μόνο στη στρατιά των personal trainers και σεφ που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Λέγεται πως διαθέτει στο σπίτι της ένα μηχάνημα που καταπολεμά την κυτταρίτιδα με τη βοήθεια των ακουστικών κυμάτων, αξίας 99.000 δολαρίων.

Η Mila Kunis διατηρεί το δέρμα της λαμπερό και νεανικό χάρη στη θεραπεία HD Diamond and Ruby Peel, η οποία εφαρμόζεται με τη χρήση πολύτιμων λίθων. Μπορείς να τη δοκιμάσεις αρκεί βέβαια να διαθέσεις 8.900 δολάρια για κάθε συνεδρία.

Η Gigi Hadid, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά το lifestyle των διασημοτήτων, έχει τύχει να ξοδέψει ακόμα και 2.500 δολάρια μόνο για το μανικιούρ της. Συγκεκριμένα, αυτό ήταν το κόστος της περιποίησης νυχιών που έκανε πριν εμφανιστεί στο ΜΕΤ Gala το 2016.

Η εκτυφλωτική λάμψη στο πρόσωπο της Jennifer Lopez οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τελετουργία ομορφιάς που ακολουθεί μία φορά την εβδομάδα. Πρόκειται για μια μάσκα από πλακούντα που ενισχύει το δέρμα χάρη στις βιταμίνες, τις πρωτεΐνες και στα θρεπτικά συστατικά που περιέχει. Καθεμία κοστίζει 1.200 δολάρια.

Plastic is fantastic

Οι καλοί πλαστικοί χειρουργοί γίνονται ανάρπαστοι στον κόσμο των celebrities και τα ονόματά τους διαδίδονται από τη μία ικανοποιημένη σταρ στην άλλη. Η Kylie Jenner θεωρείται ως μία από αυτές που αναζητήσει τις περισσότερες φορές τις υπηρεσίες τους, καθώς εκτός από διάφορες “μικροαλλαγές” στο πρόσωπο, έχει επέμβει και στο σώμα της, με “μάζεμα” και ανόρθωση των γλουτών και αύξηση του στήθους, ανεβάζοντας, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, το κόστος για τη μεταμόρφωση του γλυκού κοριτσιού σε σέξι γυναίκα κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: madamefigaro.gr