Θέλεις να γίνεις ο Βαλεντίνος μου;

Όταν ήμασταν μικρά κορίτσια τους κοιτάζαμε και ευχόμασταν ο άντρας που θα έχουμε δίπλα μας όταν μεγαλώσουμε να τους μοιάζει. Τους βλέπαμε σε ταινίες, πηγαίναμε στις συναυλίες και γενικά αποτελούσαν-και αποτελούν- αυτό που λέμε ‘πρότυπο ιδανικού άντρα’.

Τα χρόνια περνούσαν και αυτοί μεγάλωσαν και μαζί τους και εμείς. Το περίεργο εδώ είναι ότι όσο περνούν τα χρόνια μας γοητεύουν ακόμα περισσότερο. Γιατί εκτός από σέξι και όμορφοι άντρες κάποιοι από αυτούς απέδειξαν ότι είναι ιδανικοί σύντροφοι και γονείς.

Το απωθημένο όμως από τα παιδικά μας χρόνια μας έμεινε και για αυτό τον λόγο σας παρουσιάζουμε τους άντρες εκείνους που για τον δικό τους ξεχωριστό λόγο, ακόμα και σήμερα, θα αποτελούσαν τον απόλυτο Βαλεντίνο, για κάθε γυναίκα.

Σάκης Ρουβάς

rouvas

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ Ελληνας σταρ. Και ποια δεν ήθελε να τον έχει για Βαλεντίνο; Έκτος από την διαχρονική ομορφιά του και την γοητεία του- δυο προσόντα που βελτιώνονται καθώς μεγαλώνει- η ζωή του και η επαγγελματική του πορεία αποτελούν πρότυπο για πολλούς. Κατάφερε να κυνηγήσει τα όνειρα του αψηφώντας τις αρνητικές κριτικές και τα περισσότερα από αυτά τα είδε να γίνονται πραγματικότητα. Πάλεψε και δούλεψε πραγματικά για αυτό που είναι σήμερα και γι’ αυτό συγκεντρώνει τον θαυμασμό πολλών ανθρώπων, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Μεγαλύτερο του επίτευγμα; Τα τρία του παιδιά. Είναι να μην τον ερωτευτείς αυτόν τον άνθρωπο;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

papakaliathw

Τον έχουμε εξιδανικεύσει μέσα από τις ταινίες του. Πιστεύουμε ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι έτσι και στην πραγματική του ζωή και ‘ουαί και αλοίμονο’  να τολμήσει κάποιος να μας χαλάσει αυτό τον μύθο. Είναι αυτός που τα θέλει όλα ή τίποτα στον έρωτα. Που με ένα του κοίταγμα ή άγγιγμα μπορεί να σου προκαλέσει επανωτά εγκεφαλικά και ρίγη. Ανυπομονούμε για την νέα του ταινία ‘ Ένας άλλος κόσμος’ για να τον αγαπήσουμε και πάλι.

Γιάννης Σπαλιάρας

e2ceb412dcc628cb6f7a6935fbb1b60a_L

Το κορμί του θυμίζει άγαλμα αρχαίου Έλληνα θεού. Έχει αποδείξει ότι δεν είναι  μόνο το σώμα του που τον έκανε διάσημο και περιζήτητο αλλά και το ταλέντο του στην υποκριτική. Είναι ο άντρας ο ειλικρινής και ο ευθύς ή τουλάχιστον αυτό βγάζει όταν τον βλέπεις και για αυτό τον λόγο πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του.

Αντώνης Κανάκης

κανακησ

Το κακό παιδί ή ο αμετανόητος εργένης της ελληνικής showbiz. Άραγε πραγματικά  παραμένει ελεύθερος και ωραίος από άποψη ή γιατί δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα από τα χαρακτηριστικά που τραβάει πολύ το γυναικείο φύλο είναι το χιούμορ του.

Τζωρτζ Κλουνει

george_clouney

Είναι γεγονός ότι μετά τον γάμο του έχασε πολλές θαυμάστριες. Παρόλα αυτά αποτελεί σταθερή αξία στις προτιμήσεις των γυναικών. Ο λόγος; Τα γκρίζα μαλλιά που του δίνουν έξτρα πόντους στην γοητεία του.

Μπραντ Πιτ

bradpitt-570

Δεν υπάρχει παιδικό κοριτσίστικο δωμάτιο χωρίς αφίσα του Μπραντ Πιτ. Η ομορφιά του παραμένει διαχρονική και – κακά τα ψέματα – υπάρχουν γυναίκες που σιχαίνονται πραγματικά την Ατζελίνα, την σύντροφό του.

Τζόνυ Ντεπ

αρχείο λήψης

Η τρέλα του μας βγάζει έναν χαρακτήρα περιπετειώδη και άπιαστο- στην κυριολεξία, φτερό στον άνεμο. Έναν τζέντλεμαν που ξέρει πως να σε γοητεύσει αλλά και πως να σε απορρίψει. Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Να τον ερωτευτείς παράφορα.

Bradley Cooper

αρχείο λήψης (1)

Ο Bradley Cooper κερδίζει στα χαρακτηριστικά. Γιατί τι είναι αυτό που ψάχνει κάθε γυναίκα; Έναν ψηλό, ξανθό και γαλανομάτη. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός τα έχει όλα, συν το ταλέντο του στην υποκριτική.