Η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Σιμαρδάνη που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει – Την αποκάλυψε ο σύντροφος του

Την επιθυμία που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει ο Χρήστος Σιμαρδάνης αποκάλυψε ο σύντροφός του.

«Ο Χρήστος ήταν ένας ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Τον γνώριζα δεκαπέντε χρόνια. Κάποια στιγμή συζητούσαμε και του είπα πως θα δούλευα στη “Γαλιλαία” επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα πως πρόκειται για μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και ότι βοηθάει καρκινοπαθείς και ανθρώπους με σύνδρομο ALS. Μου είπε ότι τον ενδιέφερε να μάθει περισσότερα και κάποια στιγμή, όταν άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμοδίους για να δει πώς μπορεί να συνδράμει στο έργο τους», δήλωσε στα Παραπολιτικά.

Και συνέχισε: «Δυστυχώς, ο Χρήστος αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Μάλιστα, είχε δρομολογηθεί να νοσηλευτεί και στη μονάδα, όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Δεν πρόλαβε. Η οικογένεια του πήρε την πρωτοβουλία, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στη “Γαλιλαία”. Έτσι, ίσως θα ήθελε και ο Χρήστος!».

Ο γνωστός ηθοποιός μετά από μια ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Τρίτη στα 61 του χρόνια.