Τι απάντησε η Λάουρα Νάργες όταν τη ρώτησαν για το ειδύλλιο με τον Κοκκινάκη(βίντεο)

Η Λάουρα επέστρεψε απ’ τον Άγιο Δομίνικο και στο αεροδρόμιο την περίμεναν φίλοι της αλλά και δημοσιογράφοι. Και κάπου εκεί έπεσαν και οι… άβολες ερωτήσεις. Mία από τις ερωτήσεις που της έκαναν είναι τι τρέχει τελικά με τον Κώστα Κοκκινάκη. Η Λάουρα έκπληκτη, γέλασε αρχικά και μετά αφού κατάλαβε ότι οι δημοσιογράφοι δεν αστειεύονταν είπε στην κάμερα του Happy Day: «Τι λέτε; Εγώ ειδύλλιο με τον Κοκκινάκη;»! 

«Ήμασταν πολύ κοντά με τα παιδιά και είχα συγκινηθεί εκείνη τη στιγμή», είπε η Λάουρα Νάργες για την αποχώρησή της. Τότε την ρώτησαν οι ρεπόρτερ αν έχει διαβάσει τα σχόλια ότι έχει έρθει πιο κοντά με τον Κώστα Κοκκινάκη και ότι έχει ενοχληθεί ο σύντροφός της. Εκείνη τους κοίταξε ξαφνιασμένη και απάντησε: «Παιδιά, τι λέτε»;

«Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχω ανοίξει τίποτα! Το μόνο που έχω κάνει από κινητό είναι που άνοιξα και επικοινώνησα με τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτό τώρα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη, να σας πω την αλήθεια», συμπλήρωσε.

Η επόμενη… δύσκολη ερώτηση ήταν αν αληθεύει ότι πήρε από το Survivor 25.000 ευρώ. Η Λάουρα Νάργες έφυγε και αρκέστηκε να πει: «Θα τα πούμε αυτά όλα».

Η Λάουρα Νάργες επέστρεψε με νέο look από τον Άγιο Δομίνικο, κάτι που δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα την ομάδα του Ηappy Day.

«Τι καταστροφή… περιμέναμε να γυρίσει το κουκλάκι και… γιατί την καταστρέψανε; Ποιο ωραία ήταν άβαφη μέσα στο survivor; Καταστροφή… Κιτσαρία, βηταρία…» δήλωσαν ανάμεσα σε άλλα…