Μια γιαγιά από την Πέλλα ποζάρει για την ιταλική Vogue και γίνεται viral

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και αυτή την φορά επιβεβαιώθηκε από μια απλή ηλικιωμένη γυναίκα από την Κρύα Βρύση Πέλλας.

Η φωτογραφία που απεικονίζει μια 74χρονη  δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική εκδοσή της ιταλικής Vogue με το σύνθημα «η ομορφιά δεν έχει ηλικία» και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral.

H Ελένη Χριστάκη έκανε το χατίρι στον πολυαγαπημένο της εγγονό, Χριστόφορο Καρβουνίδη, φοιτητή σε σχολή φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, να ποζάρει για εκείνον για χάρη μιας εργασίας.

«Εμένα δεν μου άρεσαν οι φωτογραφίες. Στα νιάτα μου ήμουν όμορφη, αλλά σε αυτή την ηλικία να ποζάρω για περιοδικό ομορφιάς και μόδας; Είπα, όποιος το δει θα βάλει τα γέλια», είπε η Ελένη Χριστάκη στο «Έθνος της Κυριακής» που παρουσίασε το σχετικό θέμα.

Ο Χριστόφορος Καρβουνίδης έβγαλε αρχικά τις φωτογραφίες της γιαγιάς του για μια εργασία στη σχολή. Αργότερα τις έστειλε στη στήλη PhotoVogue της ιταλικής Vogue.

Από κει επελέγησαν από τους υπεύθυνους του περιοδικού δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική του έκδοση και κατόπιν έγιναν viral με το σύνθημα «η ομορφιά δεν έχει ηλικία».

Και πράγματι δεν έχει…


«Σε αυτή την ηλικία να ποζάρω για περιοδικό ομορφιάς και μόδας; Είπα, όποιος το δει θα βάλει τα γέλια», λέει η Ελένη Χριστάκη


Το πρόσωπο της Ελένης Χριστάκη αντανακλάται πάνω σε μια κορνίζα με παλιά φωτογραφία της, όταν ήταν 17 ετών


Ο Χριστόφορος Καρβουνίδης φωτογράφησε τη γιαγιά Ελένη μέσα στο σκοτάδι με μοναδικό φωτισμό τις γρίλιες από το στόρι στο σπίτι τους και στη συνέχεια της ζήτησε να ποζάρει με το φανελάκι