Κεφάλαιο διακοπές: Που να πας το 2015;

Ψάξαμε και βρήκαμε τους πιο hot προορισμούς για διακοπές για το 2015.

Ο καθένας από αυτούς έχει τους δικούς του λόγους για να τον επισκεφτείτε. Κάποιοι για παράδειγμα είναι πολύ οικονομικοί, κάποιοι πλεονεκτούν στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ή στις συναυλίες και κάποιοι είναι ότι πρέπει για ξεκούραση και χαλάρωση.

Málaga, Spain

Έκτος του ότι είναι μια πόλη πλούσια σε  αρχαιολογικά μουσεία, η Μάλαγα φημίζεται επ΄΄ισης για το πολύ ωραίο φαγητό, το shopping και την νυχτερινή διασκέδαση.

Paseo Maritimo (promenade), Malaga, Andalusia, Spain

Yosemite, California

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω, πρόκειται για το μεγαλείο της φύσης. Είναι το στολίδι της Αμερικής, ιδανικό για πεζοπορία αλλά και για sports. Αν είσαι λάτρης της ορειβασίας, του rafting ή του ψαρέματος είναι ό,τι πρέπει για σένα.

2

Haiti

Ένας εξωτικός προορισμός, έτοιμος να σε υποδεχτεί και να σου προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες.

Haiti, Caribbean Sea, man with surfboard.

Cuba

Η Κούβα είναι η πολυπληθέστερη χώρα στην Καραϊβική, με πλούσιο πολιτισμό, ήθη και έθιμα. Ιδανική ημερομηνία για διακοπές φέτος είναι η 25η Ιουλίου, οπότε θα γιορτάσει τα 500 χρόνια από την ίδρυση της Νότιας πόλης Santiago de Cuba και έχουν προγραμματίσει μια βδομάδα γεμάτη πάρτι και εκδηλώσεις.

4

Rugby World Cup in England and Wales

Αν σας αρέσει ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα το ράγκμπι τότε μην αργήσετε να κλείσετε εισιτήρια. Από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου διοργανώνεται στη Αγγλία μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του αθλητισμού, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράγκμπι.

5

Greece- Cyclades

Εκτός από την Σαντορίνη και την Μύκονο, μόδα για τους τουρίστες του εξωτερικού αποτελούν και άλλα νησιά των Κυκλάδων όπως η Φολέγανδρος, η Μήλος και Σίφνος. Με οικονομικά πακέτα διανομής και εισιτηρίων.

6

New Zealand

Το Wellington κλείνει φέτος 150 χρόνια ως πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας και το γιορτάζει με πολλές φαντασμαγορικές εκδηλώσεις.

7

Milan

Μιλάνο η πόλη του φωτός. Μην χάσετε την Expo Milan 2015. Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε online και ξεκινούν από 27 ευρώ.

8

Northern Sri Lanka

Η Sri Lanka με τις χρυσές αμμουδιές και τους κοκοφοίνικες είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Αξίζει να ζήσετε αυτή την αξέχαστη εξωτική εμπειρία.

9

Croatia

Μια χώρα που είναι πολύ στην μόδα λόγω των γυρισμάτων πού γίνονται εκεί για την σειρά ” Games of Thrones”. Είναι ο λόγος που ο τουρισμός της αυξάνεται όλο και περισσότερο καθώς όλοι θέλουν να δουν να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια τους το “King’s Landing”.

10