Άρον άρον έφυγε η Κιμ Καρντάσιαν από το Παρίσι

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, η Kim Kardashian έπεσε  θύμα ληστείας σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Η ληστεία έγινε από πέντε ένοπλους άντρες, γύρω στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ οι ληστές υπό την απειλή όπλου φέρονται να της απέσπασαν κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.

 Κανένας δεν τραυματίστηκε από τη ληστεία, σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία. σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

karda

Τρομοκρατημένη και καλυμμένη από το κεφάλι μέχρι τα πόδια στα μαύρα έφυγε από την Πόλη του Φωτός.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Daily Mail» η διάσημη τηλεπερσόνα που βρισκόταν στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας, απεικονίζεται την ώρα που οδηγείται στο αεροσκάφος για να φύγει από τη Γαλλία.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία, η Κιμ πριν τη φιμώσουν ικέτευσε για τη ζωή της. «Έχω δύο μωρά, αφήστε με να τα μεγαλώσω» φέρεται να είπε στους δράστες.

karda1

Οι ένοπλοι φέρεται ότι έκλεψαν ένα κουτί με κοσμήματα αξίας περίπου 6 εκατ. ευρώ και ένα δαχτυλίδι  αξίας 4 εκατ. ευρώ, κοσμήματα που ανήκαν στην ίδια την Κιμ και δεν ήταν δωρισμένα από εταιρείες για να τα φορέσει στις εμφανίσεις της στην εβδομάδα μόδας. Παράλληλα, οι ληστές πήραν και δύο κινητά τηλέφωνα, στα οποία ενδέχεται να είναι αποθηκευμένα πολλά και σημαντικά δεδομένα της Χολιγουντιανής σταρ.

karda4

Τα παιδιά της δεν ήταν μαζί της στο ξενοδοχείο, ενώ ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ μόλις πληροφορήθηκε ότι η σύζυγός του έπεσε θύμα ληστείας σταμάτησε συναυλία που πραγματοποιούσε στη Νέα Υόρκη επικαλούμενος «επείγον οικογενειακό θέμα».