Ξεσπά η Μαριόν Κοτιγιάρ: Δεν είναι του Μπραντ Πιτ το παιδί

Η Μαριόν Κοτιγιάρ ξεσπά για τα ψευδή όπως ισχυρίζεται δημοσιεύματα και σπάει την σιωπή της με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο  Instagram.

Τα σκανδοληθηρικά ΜΜΕ ανά τον κόσμο βρήκαν στο πρόσωπο της Γαλλίδας ηθοποιού την αιτία του διαζυγίου των Brandgelina.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Closer ανέφερε ότι η Κοτιγιάρ είναι έγκυος. Αμέσως άλλα περιοδικά άρχισαν να αναρωτιούνται ποιανού είναι το παιδί, με πολλά από αυτά να δείχνουν τον Μπραντ Πιτ.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού του χολιγουντιανού ζευγαριού κυκλοφόρησε και ένα δημοσίευμα στο οποίο άτομα του περιβάλλοντος της Γαλλίδας ηθοποιού  δήλωναν ότι είναι συντετριμμένη με τα όσα ακούγονταν.

Η ίδια όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και αποκατέστησε την φήμη της.

Η δήλωση της Κοτιγιάρ:

«Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη και η μόνη μου αντίδραση στη λαίλαπα που ξέσπασε 24 ώρες πριν και με σάρωσε.
Δεν συνηθίζω να σχολιάζω θέματα όπως αυτό, ή να τα παίρνω στα σοβαρά, αλλά η κατάσταση είναι σοβαρή και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ και έτσι πρέπει να μιλήσω.
Πρώτον, πριν πολλά χρόνια, γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μου και του μωρού που περιμένουμε. Είναι ο αγαπημένος μου, ο καλύτερός μου φίλος, ο ένας και μοναδικός, τον οποίο και χρειάζομαι.
Δεύτερο για όλους όσους υποστηρίζουν ότι είμαι συντετριμμένη, απαντώ ότι είμαι καλά, ήταν μια κατασκευασμένη δήλωση.
Και σε όλα τα ΜΜΕ που έσπευσαν να κρίνουν, τους ευχομαι περαστικά.
Τέλος, εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπραντ, τους οποίους και τους δύο σέβομαι βαθιά, να βρουν την ηρεμία μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Με όλη μου την αγάπη,
Μαριόν».

kotigiar-inssta_0