Ο γιος του Καφετζόπουλου μιλάει για την ανάρτηση του περί «αριστερών αφεντικών»

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος ξεκαθάρισε την θέση του και αποκάλυψε τις απόψεις του μέσα από μια ανάρτηση  περί «αριστερών αφεντικών».

Το ότι δεν ψήφισε τον πατέρα του, Αντώνη Καφετζόπουλο, αποκαλύπτει ο γιος του ηθοποιού, ενώ μιλά για το σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του περί υποκριτών πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών και αριστερών αφεντικών, οι οποίοι λυμαίνονται το χώρο της υποκριτικής.

Ο 31χρονος, Γιώργος, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, γράφοντας στη προσωπική του σελίδα στο Facebook: «υπάρχει κάποιο σάιτ ή κάποιος που μπορεί να μου δώσει βήμα να γράφω άρθρα εναντίον πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών, ή ιδεολόγων καλλιτεχνών ή αριστερών αφεντικών;;;; Τους έχω βαρεθεί, μεγαλύτεροι υποκριτές από αυτά τα φρόκαλα που κονομάνε πουλώντας ιδεολογία και αριστεριλίκι δεν υπάρχουν. Και επειδή στο θέατρο και στο σινεμά είναι φουλ τέτοιοι, Θέλω κάποιος να μου δώσει ένα βήμα να τα γράφω με ψευδώνυμο. Και να αρχίσω να ρουφιανεύω και τις λαδιές που γίνονται στο χώρο. Γενικά υπάρχει υλικό αλλά δεν θέλω να τα γράφω εδώ, προτιμώ με ψευδώνυμο. Θέλω να ασχοληθώ με τον φασισμό του σκηνοθέτη στην σύγχρονη τέχνη και ειδικότερα από άτομα που αυτόπλασάρονται ως αντίθετοι του. Έχει ψωμί».

Σήμερα ο Γιώργος Καφετζόπουλος μιλάει για τις παραπάνω σκέψεις του και εξομολογείται: «Αν δεν ήμουν γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, κανένας δεν θα είχε ασχοληθεί με αυτή την ανάρτηση. Πολλά από αυτά που γράφω στο facebook είναι τρολ. Όποιοι δεν με ξέρουν όμως προσωπικά και απλώς με ακολουθούν, τα πιστεύουν. Με αυτό που έγραψα ήθελα ουσιαστικά να πω ότι με ξενερώνει η υποκρισία που βλέπω στον χώρο της τέχνης. Υπάρχουν καλλιτέχνες που το παίζουν σωτήρες και διαφωτιστές μέσα από τις παραστάσεις τους, διαφημίζουν την καλή ψυχή τους και δηλώνουν ότι βοηθούν τον κόσμο. Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι υποκρισίες», λέει, στο περιοδικό «Down Town».

Και ο 31χρονος ηθοποιός καταλήγει: «δεν υπάρχει συσπείρωση και ουσιαστική αλληλεγγύη στον δικό μας χώρο. Είναι ο καθένας για την πάρτη του και απλώς μοιράζονται την πίτα: Κέντρο Κινηματογράφου, Εθνικό Θέατρο, Φεστιβάλ Αθηνών. Όποιος προλάβει, πρόλαβε. Επίσης, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολιτικοποιημένοι καλλιτέχνες».