Οι δίδυμες της συγχρονισμένης κολύμβησης που κλέβουν την παράσταση στο Ρίο

Η Bia και η Branca Feres είναι  δίδυμες, κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση, γυμναστική  αλλά και οτιδήποτε άλλο παρέα στην καθημερινότητά τους.

Οι αδερφές, ηλικίας 28 ετών συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς του Ρίο ελπίζοντας σε ένα μετάλλιο για τη χώρα τους, τη Βραζιλία. Οι ίδιες είναι πολύ διάσημες στη χώρα τους και εκτός από τον αθλητισμό, έχουν προτάσεις για παρουσίαση στην τηλεόραση και το μόντελινγκ.

Τραβούν τα βλέμματα κυρίως των μέσων της χώρας τους βγάζοντας αποκαλυπτικές φωτογραφίες και δημοσιεύοντάς τις στα κοινωνικά τους δίκτυα. Δείχνουν τη κοινή ζωή τους και αυτό περιλαμβάνει ότι πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο, κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση ενώ ακόμη κοιμούνται μαζί και στο ίδιο κρεβάτι το βράδυ.

Ένα από τα πράγματα όμως που έκανε τα μέσα της Βραζιλίας να ασχοληθούν ακόμη περισσότερο με τις δύο κοπέλες ήταν όταν έκαναν ταυτόχρονα την ίδια αυξητική στήθους. Ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έγιναν διάσημες.

Για ένα διάστημα είχαν σταματήσει την ενασχόλησή τους με την συγχρονισμένη κολύμβηση και στράφηκαν στο μόντελινγκ αλλά επέστρεψαν σε σύντομο σχετικά χρονικό διάσημα στις προπονήσεις για το επόμενο μεγάλο βήμα, τους Ολυμπιακούς.

Το σίγουρο είναι πως πέρα από το αθλητικό ενδιαφέρον, τραβούν τα βλέμματα και με την εμφάνισή τους.

sillyrio3

sillyrio4

sillyrio5

sillyrio6

sillyrio7

sillyrio8 (1)

sillyrio9 (1)

sillyrio10

sillyrio11