Το παράπονο της βαφτιστήρας της Ελένης Μενεγάκη: «Έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια»

Ο λόγος για την κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου, την οποία βάφτισε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν επαφές.

Εκείνη την χρονική περίοδο η γνωστή παρουσιάστρια βρισκόταν τηλεοπτικά στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου, στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca.

Η Σοφία Κοντολάζου σήμερα κάνει την δική της καριέρα στο τραγούδι και έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, μιλώντας για τις σχέσεις που έχει με την παρουσιάστρια.

«Έχω να μιλήσω με τη νονά μου πολλά χρόνια, αν δεν κάνω λάθος από τότε που ήμουν 13 ετών. Θυμάμαι όμορφες στιγμές μαζί της. Εγώ δεν αντάλλαξα ποτέ κάποια άσχημη κουβέντα μαζί της, ούτε συνέβη κάτι αρνητικό μεταξύ μας. Ερχόταν Χριστούγεννα και Πάσχα στα γενέθλιά μου -κυρίως στις γιορτές, γιατί ήταν απασχολημένη με την εκπομπή -και μου έφερνε δώρα ή πηγαίναμε μαζί να ψωνίσουμε. Από κει και πέρα, ό,τι κι αν συνέβη αφορά την ίδια και τους γονείς μου. Δεν ξέρω -ήμουν μικρή. Εγώ είμαι εντάξει μαζί της και, παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει τόσα χρόνια, για μένα είναι πάντα η αγαπημένη νονά μου. Και βέβαια, θα ήθελα να την ξαναδώ, να της ξαναμιλήσω απλά και ανθρώπινα, να δω τι κάνει».

αρχείο λήψης (1)