Χριστούγεννα στο Λας Βέγκας: μια μέρα σαν όλες τις άλλες

Η Phoebe Smith, ρεπόρτερ της βρετανικής Guardian, αφηγείται μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία, όταν είχε αποφασίσει να παέι για Χριστούγεννα στο Λας Βέγκας.

“Αυτό που σύντομα συνειδητοποίησα, είναι ότι σε μια πόλη όπως το Vegas, όπου το ντύσιμο και η προσπάθεια του καθενός να ζήσει μια άλλη ζωή από αυτή που ζει κάθε μέρα, τα Χριστούγεννα είναι λίγο πολύ όπως είναι πάντα η καθημερινότητα σε αυτή την πόλη. Σύντομα, έπινα μαργαρίτες σε ένα μπαρ με μιμητές του Elvis και σερβιτόρες που θα προτιμούσαν να είναι στο σπίτι με τις οικογένειές τους.  Πέρασα το βράδυ αναζητώντας απεγνωσμένα τα Χριστούγεννα, αλλά δεν βρήκα κάλαντα, τραγουδιστές, δεν υπήρχε χιόνι έξω από το παράθυρο και δέντρο στην κρεβατοκάμαρά μου.

Το επόμενο πρωί αποφάσισα ότι ήμουν προετοιμασμένη για όλα λάθος και αντί να ψάχνω για ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο μέρος, έκανα το καλύτερο που μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή στο Λας Βέγκας: περιπλάνηση στα old-school καζίνο, στη Fremont Street, κουβεντιάζοντας με showgirls και έφαγα ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μια γνωστή αλυσίδα fast food – με τηγανιτές πατάτες, φυσικά.”