Η νέα εφαρμογή που σας βρίσκει… ξαπλώστρα

Αν έχετε τρέξει άπειρες φορές στην καυτή άμμο για να προλάβετε την  ξαπλώστρα  που μόλις άδειασε κι αν έχετε ζήσει την εμπειρία των 8 ατόμων σε μόλις 2 ξαπλώστρες επειδή η παραλία είναι γεμάτη και δεν υπάρχει χώρος για όλους, τότε η  εφαρμογή Plazz  θα φέρει νέα δεδομένα στο μπάνιο σας και στα ταξίδια σας γενικότερα.

Με την εφαρμογή αυτή, η ρήση «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» βρίσκει εφαρμογή και στο μπάνιο σας και η απόλαυση της θάλασσας και της παραλίας αυτό το καλοκαίρι γίνεται μια  νέα εμπειρία.

“Plazz” είναι το όνομα της  νέας ελληνικής ψηφιακής πλατφόρμας  που έρχεται να προσθέσει μια νέα διάσταση υπηρεσιών που αναβαθμίζει ποιοτικά το τουριστικό προϊόν.

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτή;

Μπαίνετε στο διαδίκτυο και πληκτρολογείτε  plazz.com  ή κατεβάζετε το  app Plazz   στο smart phone και έχετε στη διάθεσή σας τις ξαπλώστρες των ομορφότερων παραλίων σε όλη την Ελλάδα.

Με πολύ απλά βήματα: κάνετε εγγραφή στο Plazz, διαλέγετε παραλία, ξαπλώστρα,  ημέρα και ώρα   και αφού κάνετε με ασφάλεια την προ-πληρωμή μέσω της πιστωτικής κάρτας, είστε έτοιμοι να χαρείτε ξέγνοιαστα το μπάνιο σας, την θάλασσα και να χαλαρώσετε, έχοντας  εξασφαλισμένη ξαπλώστρα.

H Plazz, σύμφωνα με δημοσίευμα στο clickatlife.gr ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 από την παραλία της  Astir Βeach  στη Βουλιαγμένη, θα βρίσκεται από αυτό το καλοκαίρι και στην  Κρήτη, στη Μύκονο, στην Κέρκυρα, στην Τζια, στη Νάξο, στη Σαντορίνη, στην Αντίπαρο, στη Χαλκιδική   και σε επιλεγμένους προορισμούς του εξωτερικού.

Μπείτε τώρα στο  www.plazz.com  και ετοιμαστείτε να ζήσετε ακόμη πιο ξεκούραστες ώρες στη θάλασσα!