«Δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω μου»

Οι δηλώσεις και οι μηνύσεις μεταξύ του Johnny Depp και της συζύγου του Amber Heard αφότου χώρισαν δεν έχουν τελειωμό.

Η πρώην σύντροφος της Amber Heard δήλωσε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του Johnny Depp έχει αδίκως κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, διότι δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω της.

Σε ανακοίνωσή της, η οποία δημοσιεύεται στην Σελίδα 6 της αμερικανικής εφημερίδας Νιου Γιορκ Ποστ, η Tasya Van Ree, η πρώην σύντροφος της Amber Heard  αναφέρεται στο περιστατικό του 2009 και ξεκαθαρίζει ότι ήταν μια παρεξήγηση δύο ατόμων σε «θέση ισχύος» με τάσεις ομοφοβίας.

H ανακοίνωση:

«Το 2009 η Amber αδίκως κατηγορήθηκε για ένα περιστατικό, το οποίο παρερμηνεύτηκε από δύο άτομα σε θέση ισχύος. Φαίνονταν να αντιπαθούν τις γυναίκες, αλλά τελικά οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκε η ομοφοβία τους όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν ήμασταν φίλες, αλλά ζευγάρι. Τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και η Amber αφέθηκε ελεύθερη. Είναι αποκαρδιωτικό να αμφισβητείται για άλλη μια φορά η ακεραιότητα της Amber. Είναι ένας αξιόλογος, ειλικρινής άνθρωπος, μια όμορφη γυναίκα την οποία σέβομαι απολύτως. Ζήσαμε μαζί πέντε υπέροχα χρόνια και παραμένουμε φίλες ως σήμερα».