Η νέα μόδα στα social media #DoitLikeSakis

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε δυναμικά παρουσιάζοντας ένα μουσικό υπερθέαμα στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ESTATE Seaside. Όπως ήταν φυσικό στην πρεμιέρα του που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα ξεσήκωσε όλη την Αθήνα με το ρυθμό, το κέφι, την ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής παρουσίας του κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς ξεχωρίζει για τη μοναδική του παρουσία στα social media καθώς αποτελούν έναν τρόπο επικοινωνίας με τους θαυμαστές του. Πριν λίγες ημέρες, ο Έλληνας σταρ δημοσίευσε ένα μικρό video με τον εαυτό του να κάνει μία κυκλική κίνηση δημιουργώντας το Ο με τα χέρια του που έγινε viral.

Όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι είναι αυτό το video και είμαστε σίγουροι πως θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Πάντως το ηχητικό απόσπασμα του video είναι σίγουρα «ανεβαστικό» και αμέσως σε παρακινεί να χορέψεις στο ρυθμό του.

Αρκετοί επώνυμοι της εγχώριας showbiz μιμήθηκαν τον τραγουδιστή ανεβάζοντας τα δικά τους video. Από τη Φαίη Σκορδά, την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και αρκετοί ακόμη διαδικτυακοί φίλοι του που χρησιμοποίησαν ως hashtags #DoItLikeSakis #CantStopDancing #OLA.