Η Celine Dion μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του συζύγου της

H Celine Dion τον Ιανουάριο του 2016 έχασε τον σύζυγο της. Ήταν παντρεμένη για 21 ολόκληρα χρόνια με τον Rene Angelil , ο οποίος έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

Πρόσφατα έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του συζύγου της και μίλησε για το πώς είναι η ζωή, για την ίδια και τα παιδιά της, μετά την απώλεια του Rene Angelil.

«Μου λείπει έτσι όπως ήταν υγιείς. Μου λείπει ο τρόπος που τον ήξερα, πριν αρρωστήσει», τόνισε η 48χρονη τραγουδίστρια στην Ντέμπορα Ρόμπερτς στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και πρόσθεσε: «Τον είδα να υποφέρει κι αυτό είναι το χειρότερο. Δεν μπορώ να πω ότι κι αυτό που ζω σήμερα δεν είναι σκληρό. Είναι σκληρό με έναν διαφορετικό τρόπο».

Η Σελίν εκμυστηρεύτηκε ακόμα ότι τα παιδιά της κάθε βράδυ καληνυχτίζουν τον πατέρα τους. Ο 15χρονος Ρενέ-Σαρλ και οι 5χρονοι Νέλσον και Έντι στέλνουν φιλιά στον «παπά», είπε.

Το ξεκίνησε ο Έντι, είπε, στέλνοντας φιλιά και λέγοντας, «σ’ αγαπώ παπά. Καλό Πάσχα. Καλές απόκριες. Καλά Χριστούγεννα. Να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω, παπά. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Μου λείπεις».