Τα πιο stylish αξεσουάρ για φέτος στις γιορτές!!

Είμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι αργοπορημένες ήδη έχουν αρχίσει να ανησυχούν για το τι θα βάλουν φέτος στις γιορτές-τι περιμένετε κορίτσια;;- Τα μαγαζιά σας περιμένουν-. Η αλήθεια είναι ότι το χρονικά περιθώρια στενεύουν αλλά ποτέ δεν είναι αργά για την αναζήτηση του outfit που θα σας απογειώσει. Για σας όμως που έχετε προνοήσει και  ξέρετε τι θα βάλετε. Έχετε βρει το φόρεμα των ονείρων σας και περιμένετε με ανυπομονησία το ρεβεγιόν, εμείς σας προτείνουμε must have αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε την εορταστική εμφάνιση σας.

  1. Ένα glam κόσμημα

Στρας, πούλιες, τούλι και πούπουλα= Χριστούγεννα. Φορέστε κάτι φαντασμαγορικό, κάτι λαμπερό και ξεχωριστό.  Αν τα μαλλιά σας τα πιάσετε ψηλά φροντίστε να αναδείξετε τα σκουλαρίκια σας. Επιλέξτε τα μακριά με στρας σκουλαρίκια για πιο glam look. Εξαίρετη επιλογή αποτελούν και τα statement κολιέ με πέτρες ή τα ογκώδη δαχτυλίδια.

1

  1. Βραδινή τσάντα

Ένα clutch ή ένα τσαντάκι ώμου είναι αυτά που κάνουν την διαφορά! Ολοκληρωμένη εορταστική εμφάνιση χωρίς  το απόλυτο τσαντάκι δεν γίνεται. Διάλεξε αυτό που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο στυλ σου και νιώσε έτοιμη να τραβήξεις τα βλέμματα.

3

  1. Αξεσουάρ για μαλλιά.

Την ιδιαίτερη αυτή βραδιά στόλισε τα μαλλιά σου με headbands με στρας ή με λαμπερές λεπτομέρειες. Το επιβάλλει η εποχή.

4