Ο νέος αισθησιασμός: Το εφεύρημα του Calvin Klein στην τελευταία καμπάνια εσωρούχων του

Είναι γνωστό πως στον οίκο Calvin Klein αρέσουν πολύ οι αισθησιακές διαφημίσεις και η τελευταία καμπάνια, όπου πρωταγωνιστεί η Kendall Jenner είναι κάτι παραπάνω από σέξι.

Στην τελευταία καμπάνια για τα εσώρουχά του ο οίκος προχώρησε σε μια νέα προβολή του σέξι. Μετά τον κορεσμό του κοινού στη θέα του γυμνού ο οίκος επιλέγει μια περισσότερο υπαινικτική και λιγότερο αποκαλυπτική οπτική του, που, ωστόσο, αποδεικνύεται άκρως προκλητική και ελκυστική. Ο νέος αυτός αισθησιασμός είναι λιγότερο αποκαλυπτικός αλλά περισσότερο εγκεφαλικός και άρα περισσότερο ενδιαφέρων για τον θεατή.

Η Kendall, αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα της καμπάνιας, πόζαραν στο φακό του φωτογράφου Tyrone Lebon (που έχει αναλάβει στο παρελθόν τις καμπάνιες των Celine και Topshop), αλλά και του Harley Weir.

ck8-glamour-10may16-pr-b_540x810_36dea

calvin708

Η μελαχρινή καλλονή ποζάρει φορώντας ένα μπουστάκι Calvin Klein και ένα ψηλόμεσο τζιν, κρατώντας μισό grapefruit που μοιάζει με… γυναικείο κόλπο.

calvin5

Στην καμπάνια φαίνονται τα καλοσχηματισμένα οπίσθια των μοντέλων, η στιγμή που μία γυναίκα ετοιμάζεται να φορέσει το τζιν παντελόνι της, χωρίς να φοράει εσώρουχα και λήψεις τραβηγμένες κάτω από το φόρεμα τους.

calvin1

calvin2

Παρά την underwear οπτική, ο κόσμος φαίνεται να μην σοκάρεται από τη θέα του γυμνού πια. Πολλοί, είπαν, πως οι φωτογράφιση είναι η συνέχεια της καμπάνιας που είχε κάνει η Kate Moss το 1990. Τα πράγματα, βέβαια, ήταν πολύ διαφορετικά τότε με την Kate να δέχεται πολλές κακές κριτικές και την ίδια να αποκαλύπτει αργότερα πως είχε πάθει νευρικό κλονισμό.

calvin4

Η νέα Kate Moss είχε ποζάρει topless φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχό της. Αυτό, όμως, που είχε προκαλέσει σάλο ήταν ο άνδρας δίπλα της, ο οποίος είχε το πρόσωπό του στο στήθος της.
«Ένιωσα πολύ άσχημα για το γεγονός ότι αποκάλυψα έτσι απλά το σώμα μου μπροστά σε αυτό το μοντέλο. Τελικά δεν μου άρεσε», είχε πει.