Μοντέρνες ιδέες για πασχαλινά αβγά

Έχεις βαρεθεί τα κλασικά κόκκινα αβγά και τη διακόσμηση με αυτοκόλλητα; Οι παραδοσιακές λύσεις με το κρεμμύδι, τα φυλλαράκια και το καλσόν δε σε ενθουσιάζουν;

Αν ψάχνεις για πιο πρωτότυπες ιδέες, έξω από τα συνηθισμένα σου δίνουμε μερικές μοντέρνες, χαριτωμένες και πάνω απ’όλα εύκολες στην πράξη.

Σύμφωνα με το womenonly.gr:

* Αβγά σε άσπρο-μαύρο
BBrWfMK
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αβγά με λευκό κέλυφος και μαρκαδόροι ή πινέλο και μπογιά. Φτιάξε τα σχήματα που επιθυμείς όπως κουκίδες, βούλες, τετραγωνάκια, σκακιέρα ή ότι άλλο φανταστείς. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και δημιούργησε τα πιο μοντέρνα αβγά εύκολα κι απλά!* Η χαρά της κουκίδαςBBrW5MBΜικρές πολύχρωμες συμμετρικές ή ασσύμετρες τελίτσες μπορούν να κάνουν ένα αβγό σωστό κομψοτέχνημα. Με ένα πινέλο κάνε πολύχρωμες βούλες σε λευκά ή βαμμένα αβγά. Πάρε ιδέες, αυτοσχεδιάσε και βάψε μοναδικά πασχαλινά αβγά.

* Αβγά που λάμπουν όλο γκλίτερ

BBrWbna

Αφού βράσεις τα αβγά και τα αφήσεις να κρυώσουν, με ένα πινελάκι πέρνα κάθε αβγό με λίγη κόλα για χειροτεχνίες σε μορφή στικ και στη συνέχεια βούτηξέ το μέσα σε ένα μπολάκι όπου έχεις αδειάσει το γκλίτερ. Γύρισέ το έτσι ώστε το γκλίτερ να κολλήσει καλά κι ομοιόμορφα.

* Δαντέλα η αγαπημένη

BBrWi2E

Δέσε σφιχτά ή εφάρμοσε με τη βοήθεια της κόλλας χειροτεχνίας δαντελίτσα πάνω σε λευκά ή χρωματιστά βρασμένα αβγά. Το αποτέλεσμα εκτός από διαφορετικό, έχει και μια νότα ρομαντισμού.

* Φιόγκοι ή κολάζ με κορδελίτσα

BBrWi2H

Διάλεξε μια όμορφη κορδέλα και δέσε φιόγκους στα βαμμένα σου αβγά. Εναλλακτικά μπορείς να αυτοσχεδιάσεις κάνοντας μικρά κολάζ, παίζοντας με χρώματα και σχήματα.