5 προτάσεις για εντυπωσιακά χτενίσματα φέτος στις γιορτές.

Η αλήθεια είναι ότι στους καιρούς που ζούμε ακόμα και το κομμωτήριο για κάποιες θεωρείται πολυτέλεια. Για τον λόγο αυτό ψάξαμε και βρήκαμε 5 γιορτινά χτενίσματα που αν ακολουθήσετε τα βήματα μπορείτε και μόνες σας να τα κάνετε στο σπίτι. Με εύκολο και γρήγορο τρόπο φτιάξτε το χτένισμα που σας ταιριάζει και νιώστε η σταρ του φετινού ρεβεγιόν.

1. Glamorous κυματιστά μαλλιά. Εμπνευσμένο από το hair show του Mathew Williamson. Αν έχετε ωραία μακριά μαλλιά και αν είστε από αυτές που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το μακρύ ανάλαφρο μαλλί, τότε μην το σκέφτεστε. Το παρακάτω χτένισμα είναι για σας.

1

4

2.Η pony tail αποτελεί άλλη μια stylish επιλογή. Αν χρησιμοποιείτε τρέσες ακόμα καλύτερα. Είναι ιδανική για πιο ρομαντικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις.

2

 

3

 

3. Για  το παρακάτω εντυπωσιακό χτένισμα θα χρειαστείτε μόνο τρία εργαλεία ( χτένα, λακ και τσιμπιδάκια.) Πάντα ο κότσος αποτελούσε  μια πιο glam επιλογή. Μπορεί να πρόκειται για ένα πιο στημένο χτένισμα δίνει όμως ένα πιο chic χαρακτήρα στο γιορτινό σας look.

5

6

4. Η παρακάτω φωτογραφία σας δείχνει 4 διαφορετικούς τρόπους για να στολίσετε το χτένισμα σας. Φτιάξτε το καθημερινό σας χτένισμα, απλώς προσθέστε μια ακόμα πινελιά από τις παρακάτω επιλογές. (λουλούδια, εντυπωσιακά τσιμπιδάκια, hairbands).

7

5. Δεν έχετε ξαναφτιάξει κάτι πιο γρήγορα και εύκολα στα μαλλιά σας. Μέσα σε δύο λεπτά, είστε έτοιμες για το ρεβεγιόν με ένα χτένισμα που φαίνεται ότι μόλις βγήκατε από το κομμωτήριο.

8

9