Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον διπλωμάτη Ζυγό στις 23/3

Στην αστρολογία η 2η Έκλειψη του 2016 την Τετάρτη 23/3 στο Ζυγό, στις 14:00 ώρα Ελλάδος είναι μια Έκλειψη Παρασκιάς Σελήνης και Πανσέληνος στο πρώτο δεκαήμερο (3 μοίρες) όπου θα πλήξει παλιές και νέες σχέσεις και συνεργασίες και θα τις ταρακουνήσει γερά, βγάζοντας στην επιφάνεια όλες τις διαφωνίες που υπάρχουν αυξάνοντας τις εντάσεις για να δει αν αντέχουν, αλλιώς θα τις διαλύσει.

Η Έκλειψη αυτή στην αστρολογία όπως και κάθε Έκλειψη Σελήνης θα φέρει πολλές μεταβολές κυρίως εσωτερικές και εντάσεις στα συναισθήματα, τις διαθέσεις, τις σκέψεις και τις αποφάσεις μας.

Η επιρροή της Έκλειψης αυτής σύμφωνα με την αστρολογία έχει αρχίσει ήδη από τις 9/3 και θα συνεχίσει να επιδρά μέχρι και τις 7/4.

Πώς όμως θα επηρεάσει η έκλειψη αυτή κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός
Μεγάλη είναι η πίεση και η ένταση που νιώθετε από τους άλλους με αυτήν την Έκλειψη Σελήνης απέναντί σας στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου και σας «χτυπά» αλύπητα στους σημαντικότερους τομείς. Τίποτα δεν προχωράει έτσι όπως θα θέλατε. Παρόλο που εσείς δεν προκαλείτε καυγάδες, προσέξτε ιδιαίτερα την περίοδο γύρω από την έκλειψη γιατί πιθανό κάποια άτομα να σας οδηγήσουν στα άκρα με την προκλητική τους συμπεριφορά. Δεν είναι ώρα για δράση αλλά για περισυλλογή, προκειμένου να σχεδιάσετε το επόμενο βήμα σωστά και με κάθε λεπτομέρεια. Κάντε δημόσιες σχέσεις που θα σας βοηθήσουν πολύ και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε απώλειες. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου πολύ πιθανό να φτάσετε πολύ κοντά σε ένα χωρισμό ή σε ένα τελείωμα μιας συνεργασίας γιατί θα φτάσετε στα όριά σας και θα νιώσετε πως δεν γίνεται αλλιώς, αν και θα ήταν λάθος στην παρούσα φάση όσο κι αν πιέζεστε.

Ταύρος
Αυξάνει την ανησυχία σας για θέματα υγείας και εργασίας, δικά σας ή των αγαπημένων σας προσώπων αυτή η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου. Κάντε κάποιες εξετάσεις αν έχετε κάποιο δικό σας πρόβλημα για να δείτε τί ακριβώς συμβαίνει. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να επισκεφτείτε κάποια συγγενικά σας άτομα στο νοσοκομείο ή ακόμα και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας σε άτομα που χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά σας. Βοηθήστε τους όσο μπορείτε, μην απομακρυνθείτε και μην τους το αρνηθείτε. Επίσης καλό θα ήταν να δείξετε ψυχραιμία και σύνεση σε θέματα εργασίας.Μην κάνετε οποιαδήποτε ριψοκίνδυνη ενέργεια ή αλλαγή όλο το διάστημα όπου θα επιδρά η έκλειψη αυτή και να αποφύγετε όσο μπορείτε τις συγκρούσεις με άλλους συνεργάτες, οτιδήποτε κι αν προκύψει. Όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με ηρεμία και δεν θα πρέπει να πιέζετε οποιαδήποτε κατάσταση στα εργασιακά σας θέματα γιατί θα τα κάνετε χειρότερα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την υγεία αλλά και με την εργασία σας για να μην κάνετε λάθη που θα πληρώσετε αργά ή γρήγορα πολύ ακριβά.

Δίδυμοι
Πολλά εμπόδια στις αισθηματικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις σας με τα παιδιά μπορεί να φέρει αυτή η Εκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου. Όμως μπορεί τελικά να είναι θετική καθώς θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα και να γίνει ακόμα και σύμμαχός σας και να σας βοηθήσει να κερδίσετε έδαφος και δημιουργικότητα, γεγονός που θα κατευνάσει τις δυσκολίες της. Βέβαια, κάποιες ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σας στεναχωρήσουν αλλά θα είναι τελικά προς όφελός σας, ακόμα κι αν πληγώσουν την ψυχολογία σας. Προσέξτε τι λέτε και τι υπόσχεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στους συνεργάτες γιατί αν δεν τα τηρήσετε θα φανείτε ασυνεπείς και αυτό δεν θα είναι καλό για τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε πολύ να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις να γίνουν έτσι όπως εσείς τα θέλετε τώρα, γιατί θα γίνει ακριβώς το αντίθετο. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθος κινήσεις στα ερωτικά σας και να υπερεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις, οπότε μάλλον θα έχετε τελικά κάποιες σοβαρές απώλειες. Μην παρασυρθείτε από λόγια της στιγμής γιατί θα το μετανιώνετε για πολύ καιρό.

Καρκίνος
Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε με αυτή την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου προέρχονται από πρόσωπα ή καταστάσεις που επικρατούν στο σπίτι, στην ακίνητη περιουσία, στην οικογένεια ή στη δουλειά σας. Αλλά είστε πλέον αποφασισμένοι και θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε ριζικά κάποια πράγματα για να λειτουργήσουν καλύτερα και οι σχέσεις. Θα πρέπει να κάνετε όλες τις αλλαγές που ήδη σκέπτεστε το συντομότερο δυνατόν, αφού καλό θα ήταν να προλάβετε και νέες δυσάρεστες καταστάσεις που συνεχώς δημιουργούνται όσο είστε στην αναμονή. Αποφύγετε αλλαγές στις αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς και αλλαγές κατοικίας και εργασίας όλο αυτό το διάστημα για να μην έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα. Προετοιμάστε καταστάσεις για να μπορείτε να είστε πιο ελεύθεροι μακριά από περιορισμούς που μόνο καλό δεν σας κάνουν πλέον. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχετε τα περισσότερα προβλήματα και η πίεση θα είναι μεγάλη, για αυτό δρομολογήστε από τώρα τις αλλαγές που θα κάνετε αμέσως μετά τις εκλείψεις.

Λέων
Μην εμπιστεύεστε οτιδήποτε σας λένε οι καλοθελητές που σας πλησιάζουν με αυτή την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου, ακόμα κι αν έχουν φιλική διάθεση. Και προπαντός μην ενεργήσετε σύμφωνα με τις δικές τους υποδείξεις, δίχως να εξετάσετε πρώτα τα λεγόμενά τους, λεπτομερώς εσείς οι ίδιοι για να δείτε αν ισχύουν πραγματικά ή όχι. Προσέξτε πολύ και αποφύγετε σημαντικές μετακινήσεις, ταξίδια, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις ή και υπογραφές γιατί θα έχετε απώλειες αντί για κέρδη σε οικονομικά και ψυχολογία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα δείτε κάποια άτομα και σχέσεις να αλλάζουν τη στάση τους απέναντί σας και να σας συμπεριφέρονται λίγο πιο ψυχρά ή λίγο πιο καχύποπτα από πριν. Αναζητήστε μήπως έχετε κάνει κάποιες κινήσεις που δεν ήταν υπέρ τους.

Παρθένος
Θα σκέφτεστε και θα ανησυχείτε πολύ έντονα για τα οικονομικά σας με αυτήν την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου, όμως δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σας και την ψυχολογία σας. Βέβαια θα πρέπει να έχετε ήδη δουλέψει σκληρά για να ανταμειφθείτε τώρα και να έχετε ήδη περικόψει όλες τις σπατάλες, αλλιώς τα γεγονότα θα είναι αρνητικά για σας και μπορεί να τα πληρώσετε πολύ ακριβά όλο το διάστημα που επιδρά η έκλειψη. Αποφύγετε οποιαδήποτε νέα επένδυση συναισθηματική, οικονομική ή σε σχέσεις, όσο συμφέρουσα κι αν σας φαίνεται τώρα, γιατί θα χάσετε αντί για να κερδίσετε οτιδήποτε. Προσπαθήστε απλά να κάνετε περισσότερες κινήσεις προκειμένου να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και θα διαπιστώσετε πως η σκληρή και τίμια δουλειά πάντα αμείβεται, αλλά μετά τις εκλείψεις. Προσέξτε γιατί αν υπάρχουν κρυφές και όχι και τόσο νόμιμες καταστάσεις στα οικονομικά σας, πιθανό τώρα να αποκαλυφθούν και να βγείτε εκτεθειμένοι. Προσπαθήστε τώρα να κάνετε οικονομία και να μαζέψετε κάποια χρήματα, για μελλοντικές αγορές και επενδύσεις μετά τις εκλείψεις που σίγουρα θα πιάσουν τόπο.

Ζυγός
Θα αισθάνεστε κάπως περίεργα με αυτή την Έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου καθώς ορισμένα πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις σας πιέζουν τόσο πολύ και σας έχουν μπερδέψει άλλο τόσο, όπου δεν θα ξέρετε τι να κάνετε και πώς να προχωρήσετε από δω και στο εξής. Η πίεση, τα νεύρα και οι εντάσεις στην ψυχολογία σας θα είναι πολλές και θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Αν δεν υπάρχουν νεύρα τώρα, απλά κάτι γίνεται στο παρασκήνιο που δεν γνωρίζετε και δρα εναντίον σας. Φροντίστε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας. Να τον ξαναβρείτε από την αρχή και να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τη ζωή και από τις σχέσεις σας, και μετά να προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις. Δεν σας φταίνε οι άλλοι για τα προσωπικά σας προβλήματα αφού σε οποιαδήποτε φάση κι αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές και να τους προσπεράσετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα περάσετε τα περισσότερα προβλήματα, θα είστε περισσότερο νευρικοί και θα δεχτείτε τις περισσότερες πιέσεις και εντάσεις. Δεν θα πρέπει να κολλάτε στο παρελθόν, αλλά να προχωρήσετε παρακάτω έστω και με κάποιες απώλειες.

Σκορπιός
Θα ενισχύσει την επιφυλακτικότητα και την καχυποψία σας για όλους και για όλα και ιδιαίτερα για στενές σχεσεις αυτή η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου. Και αν υπήρξατε τελευταία ανοιχτοί με κάποιους, σίγουρα θα προσπαθήσει να σας «ξανακλείσει», κατά κάποιο τρόπο. Μια μελαγχολία στην ψυχολογία σας μπορεί να συμπληρώσει το «μενού» της έκλειψης αυτής την οποία καλό θα ήταν να… «πνίξετε» με καλή παρέα τετ α τετ στο σπίτι σας ή με ένα μακρινό ταξίδι για να σκεφτείτε κάποια πράγματα μακριά από όλους και από όλα. Ξεχάστε το δυσάρεστο παρελθόν που έχει δημιουργήσει μέσα σας τόσα προβλήματα για να μπορέσετε κάποια στιγμή να χαρείτε το παρόν. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία τώρα να περιορίσετε ή και να διακόψετε μια κακή συνήθεια, ακόμα και αναγκαστικά. Τολμήστε να βελτιώσετε την υγεία σας με κινήσεις που πρέπει να κάνετε όσο κι αν τόσο καιρό τις αποφεύγετε. Η λύση είναι μέσα σας και το ξέρετε.

Τοξότης
Κάποια πολύ σημαντικά πρόσωπα, σχέσεις και ευνοϊκές καταστάσεις προτίθενται να σας ενισχύσουν και να βοηθήσουν γενικότερα τις καταστάσεις που θέλετε στα επαγγελματικά σας με αυτήν την Εκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίουόπου δεν είναι και τόσο αρνητική για σας. Την περίοδο αυτή μπορείτε να προγραμματίσετε την επίτευξη δύσκολων στόχων αρκεί να το παλέψετε. Να σπρώξετε και να πιέσετε κι εσείς λίγο τα πράγματα και να δουλέψετε σκληρά για αυτούς. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο μέσα στο διάστημα αυτό γιατί δεν θα πάει και τόσο καλά, όσο ίσως θα επιθυμούσατε. Περιμένετε για κάθε νέα υλοποίηση αμέσως μετά την επιρροή των εκλείψεων. Κλείστε παλαιότερες υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε πορεία ή κάποιους συγκεκριμένους στόχους, ενώ πιθανό κάποια προβλήματα, συμπεριφορές ή δυσάρεστα νέα για φίλους θα σας στεναχωρήσουν.

Αιγόκερως
Τα επαγγελματικά, τα δικά σας ή και του/της συντρόφου σας είναι αυτά που σας προβληματίζουν ιδιαίτερα μεαυτή την Εκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου. Κι αυτό εξαιτίας κάποιων λανθασμένων αποφάσεων, κινήσεων ή παραλήψεων που κάνατε και μάλλον συνεχίζετε να κάνετε εσείς ή και τα κοντινά σας πρόσωπα και οι σχεσεις σας. Νέες συνεργασίες ή επεκτάσεις τώρα δεν σας ευνοούν γιατί δεν θα φέρουν όλα αυτά που επιθυμείτε, όσο καλά κι αν τις οργανώσετε. Μόνο κάποιες έξυπνες βελτιώσεις μπορείτε να κάνετε τώρα. Αντιμετωπίστε όλες τις καταστάσεις με σθένος και ρεαλισμό για να μη βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά ακόμα και τότε, επιστρατεύστε όλη σας τη δύναμη και το κουράγιο για να τις αντιμετωπίσετε. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσετε στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας κυρίως εσείς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και να σταματήσετε να παραμελείτε την υγεία σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα για χάρη της δουλειάς ή της καριέρας σας. Κάντε αλλαγές ή διορθωτικές κινήσεις ακόμα και μέσα από δυσκολίες που θα βελτιώσουν τη ζωή και την ψυχολογια σας και μη μένετε στα ίδια και στα ίδια από συνήθεια.

Υδροχόος
Είστε από εκείνους όπου αυτή η Εκλειψη Σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου δεν είναι και τόσο αρνητική για σας και μπορεί και να επωφεληθείτε ακόμα και από τις δυσκολίες των άλλων. Τα πράγματα είναι θετικά και για την ψυχολογία σας ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα σπουδών, διάβασμα, γραπτά, εξετάσεις, μαθήματα και ταξίδια, αν και κάποια μικροπροβληματάκια μπορεί και να προκύψουν την τελευταία στιγμή και να σας τα χαλάσουν λιγάκι. Μπορείτε να αρχίσετε να οργανώνετε τις καινούργιες επεκτάσεις σας από τώρα, αλλά δίχως να τις βάλετε ακόμα σε εφαρμογή. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε πολύ αποφάσεις, λόγια και γενικότερα την επικοινωνία σας με τους άλλους, με σχέσεις, τι λέτε και τι κάνετε, γιατί πιθανό να στεναχωρήσετε άθελά σας κάποια αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε λάθος κινήσεις και επιλογές. Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να σας βοηθήσει ιδιαίτερα τώρα, παρά τις δυσκολίες που θα έχει, αλλιώς κάντε το μετά τις εκλείψεις.

Ιχθείς
Την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και συγκεκριμένα στον τομέα των εξόδων και των επενδύσεων χρειάζεται αυτή η Εκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Μαρτίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου. Ίσως χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο λογικοί με τα χρήματα που χαλάτε ή να αναγκαστείτε από τις συνθήκες με την έκλειψη αυτή να περιοριστείτε αρκετά. Πολύ πιθανό να αντιληφθείτε πως μπορούν κάποια άτομα, κάποιες σχέσεις να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μην μένετε μακριά τους όσα προβλήματα κι αν έχουν. Αν όμως έχετε κακομάθει κάποια αγαπημένα πρόσωπα και αυτά είναι η κύρια πηγή των εξόδων σας, τότε φροντίστε να τους δώσετε να καταλάβουν πως πρέπει να γίνουν περικοπές για χρήματα που δεν αξίζουν. Παγώστε τα ερωτικά σας την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα σχέσεις αδιέξοδες και αποστασιοποιηθείτε για να δείτε λίγο πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα σε ψυχολογια και οικονομικά, και θα συνειδητοποιήσετε τα λάθη που έχετε κάνει, όπου με διορθωτικές κινήσεις μπορείτε να τα διορθώσετε άμεσα. Μην αφήσετε τις αδυναμίες που έχετε να σας προδώσουν.