Η κοπέλα που «έγδυσε» επί σκηνής η Μαντόνα είναι Ελληνίδα

Η «βασίλισσα» της ποπ φαίνεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση στην προσωπική της ζωή όσον αφορά τον γιο της Roco και συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της.

Πριν λίγες μέρες την είδαμε να καταρρέει πάνω στη σκηνή ενώ αφιέρωνε ένα τραγούδι στον γιο της, έχοντας «συντροφιά» της on stage μπουκάλι με τεκίλα, αυτή τη φορά η 57χρονη τραγουδίστρια δε δίστασε να γδύσει μια 17χρονη κοπέλα σε συναυλία της την Πέμπτη στο Μπρισμπέιν.

image (4)

«Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον “κ…” και να της κατεβάσεις…» είπε η τραγουδίστρια στην κοπέλα που ανέβασε στη σκηνή και με μια αστραπιαία κίνηση ξεγύμνωσε το αριστερό στήθος της γυναίκας.
«Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Μπορείς αν θες να κάνει το ίδιο και σε μένα».
madonnaellinida_0
Η πανέμορφη κοπέλα ονομάζεται Ζοζεφίν Γεωργίου και είναι προφανώς ομογενής.
Η 17χρονη πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται από ό,τι συνέβη καθώς με δηλώσεις της υποστήριξε ότι «δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα». «Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι – γιατί πιστεύουν ότι εγώ εκτέθηκα από το στήθος μου ή το κορμί μου;» αναρωτήθηκε μιλώντας στην εφημερίδα Courier Mail.
madonnaellinida3_0
madonnaellinida2_0