Το σχόλιο παρουσιάστριας που εκνεύρισε την Πενέλοπε Κρουζ

​ Η 41χρονη καλλονή ηθοποιός που έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα του Hollywood, εμφανίστηκε στο show «Today» του καναλιού NBC με παρουσιάστρια την Σαβάνα Γκάθρι. Ο λόγος ήταν η καινούρια ταινία που πρωταγωνιστεί και πρόσφατα έκανε πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη, το Zoolander 2.

110216141505_5619
Αυτό όμως που συνέβη  στην εκπομπή  δεν το περίμενε σίγουρα η Χολυγουντιάνη σταρ. Η παρουσιάστρια μπροστά σε 5 εκατομμύρια τηλεθεατές,αποφάσισε να της θυμίσει κάτι πρόσφατες δηλώσεις της, στις οποίες η Πενέλοπε φερόταν να έχει πει ότι έχει… άσχημα πόδια!

Στο άκουσμα της ερώτησης για το αν έχει άσχημα πόδια, η 41χρονη ηθοποιός “έμεινε κάγκελο” και πήρε κάτι απίστευτες γκριμάτσες, σπεύδοντας να το διαψεύσει.

Έλα όμως που η Σαβάνα Γκάρθι επέμεινε, λέγοντας «νομίζω πως το είπες, παρά την εμφάνιση που διαθέτεις, νομίζω πως είπες ότι έχεις άσχημα πόδια».

3112320300000578-0-image-m-2_1455156285396

(Mε μπλε tuxedo Balmain αξίας… 2.200 ευρώ)

Το σοκ της Πενέλοπε διαδέχτηκε ο θυμός, καθώς με έντονο ύφος της απάντησε:

«Όχι!Όχι!Όχι! Δεν έχω δηλώσει κάτι τέτοιο. Είμαι ΟΚ. Είμαι ΟΚ με τα πόδια μου. Δεν το έχω πει αυτό!»
Τελικά η παρουσιάστρια προσπάθησε να το σώσει, θυμίζοντας της πως κάποτε υπήρξε επαγγελματίας μπαλαρίνα, κάτι που καταπονεί πολύ τα πόδια, με την Κρουζ (η οποία σπούδαζε κλασικό μπαλέτο για 9 ολόκληρα χρόνια στο «Εθνικό Ωδείο της Ισπανίας) να της απαντά:

«Όταν είσαι επαγγελματίας χορεύτρια μπαλέτου, χάνεις τα νύχια των δαχτύλων σου και συνηθίζεις να τα πετάς. Δεν τα νιώθεις πλέον! Αν και πια είναι φυσιολογικά!»