Charlotte McKinney: Γυμνή στο εξώφυλλο του GQ

Λίγους μήνες μετά την φωτογράφιση με τα δερμάτινα και το μπούστο, η Charlotte McKinney είναι και πάλι στο GQ, αυτή τη φορά σε ένα σπάνιο κόνσεπτ.

Όταν έχεις να διαχειριστείς την Charlotte McKinney σε φωτογράφιση, μπορείς πάντα να βρίσκεις νέους τρόπους για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Και για ένα μοντέλο που μέσα σε ένα χρόνο έχει κάνει τα πάντα και μοιάζει να έχει εξαντλήσει όλα τα πιθανά σενάρια, το να εφευρίσκεις ένα καινούργιο είναι μεγάλη υπόθεση. Ιδίως αν είσαι ο φωτογράφος με τον οποίο έχει συνεργαστεί τις περισσότερες φορές.

Και ο φωτογράφος του περιοδικού GQ σίγουρα θα έχει χορτάσει από την Charlotte McKinney. Ιδίως αυτός που εργάζεται για τη μεξικάνικη έκδοση του. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο με δερμάτινα εσώρουχα, σε ένα πολύ bdsm σκηνικό. Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο που είδαμε το τεύχος και τώρα η Charlotte ετοιμάζει ακόμα ένα.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram μας δίνει ένα μικρό preview από αυτά που θα δούμε και στις μέσα σελίδες. Στο εξώφυλλο του περιοδικού, η 22χρονη Charlotte είναι στην ουσία ολόγυμνη, αφού φοράει μόνο ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο και μια βεντάλια κρύβει τα επίμαχα σημεία της. Όσο κι αν προσπαθήσαμε, δεν θυμόμαστε άλλη φωτογράφιση της Charlotte που να μη φοράει ούτε σουτιέν ή μαγιό ούτε εσώρουχο. Την είχαμε συνηθίσει με ένα από τα δύο. Τώρα μας κάνει double team.

charlotte-mckinney-gimni-gq-1-700x519

Πηγή: toratora.gr