Η Charlotte McKinney στην αμμουδιά με μαγιό

Όταν κάτι το βλέπεις σε τόσο συχνή βάση και αναγκάζεσαι να βρίσκεις έναν διαφορετικό χαρακτηρισμό για να του προσδώσεις, έναν χαρακτηρισμό που να αρμόζει στη βαρύνουσα σημασία του, από ένα σημείο κι έπειτα στερεύεις από λέξεις. Ούτε ο Μπαμπινιώτης δεν θα μπορούσε να σκέφτεται μια άλλη λέξη για να περιγράψει όσο πιο εύσχημα γίνεται το στήθος της Charlotte McKinney, που δεν σταματάει να ξεχύνεται στην αμμουδιά.

Κι επειδή λένε πως με τον τρόπο που θα αποχαιρετήσεις τον παλιό χρόνο, έτσι θα σε βρει και ο επόμενος, η Charlotte δεν ξέφυγε από το ρητό και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Σε κάποιο καλοκαίρι, σ’ ένα καλοκαίρι της καρδιάς μας. Με την ελπίδα φυσικά να την βλύπουμε για πολλά χρόνια ακόμα σε αυτή τη θέση. Στον ρόλο της σύγχρονης Πηνελόπης. Αν και τέτοια Πηνελόπη κανένας Οδυσσέας δεν θα την άφηνε για 20 χρόνια.

Βασικά αν ήταν στην αρχαία Ελλάδα τότε σήμερα θα λέγαμε ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε για την Ωραία Charlotte. Όχι απλώς ωραία. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram την Πρωτοχρονιά, η Charlotte βρίσκεται ξαπλωμένη στην αμμουδιά, φορώντας ένα γαλάζιο παρεό και ένα λευκό μπικίνι με το στήθος της να είναι για άλλη μια φορά όπως το μάθαμε και όπως το αγαπήσαμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram σύμφωνα με το toratora.gr:

charlotte-mcknney-magio-1

charlotte-mckinney-magio1-1 - Αντίγραφο