Η Ρία Αντωνίου μαγειρεύει με τα εσώρουχα

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στο Μαϊάμι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά της και κυνηγάει ό,τι μπορεί στο εξωτερικό. Συμμετέχει σε φωτογραφία πρότζεκτ, ποζάρει για τον φακό γνωστών φωτογράφων και κάνει βήματα που θα την φέρουν πιο κοντά σε μεγαλύτερες δόξες. Στην Ελλάδα πάντως έχει κατακτήσει τα πάντα και μας αφήνει να την θαυμάζουμε.

Μπορεί να μην φτάνουν πάντα σε εμάς τα όσα κάνει, αλλά χάρη στο Instagram έχουν όλοι την ευκαιρία να δουν τι κάνει η Ρία. Να μην ξεχνούν πόσο γυναικάρα είναι. Κι όταν λέμε γυναικάρα δεν μιλάμε μόνο για το σώμα και το πρόσωπο της. Αναφερόμαστε και στη γενικότερη συμπεριφορά με την οποία κινείται και φέρεται. Μέρος του sex appeal και της γοητείας της δεν είναι μόνο τα επίκτητα χαρακτηριστικά, αλλά και ο τρόπος που τα αναδεικνύει.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram για παράδειγμα και παρουσιάζεται μέσα από το toratora.gr την βλέπουμε να στέκεται πάνω από την κατσαρόλα που βράζουν τα μακαρόνια και να δοκιμάζει ένα από αυτά για να δει αν είναι al dente, μιας και είναι ιταλοτραφής. Α, ξεχάσαμε μια λεπτομέρεια. Η Ρία μαγειρεύει με τα εσώρουχα!

ria-antoniou-esorouha-mageirevei-1