H «νέα Κέιτ Απτον»

Μπορείς να βλέπεις ένα συγκεκριμένο πράγμα κάθε μέρα και να είναι το ίδιο κι απαράλλακτο, αλλά μια μέρα να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και να μην το καταλάβεις γιατί θα έχει περάσει ως συνήθεια στο μυαλό σου. Υπάρχουν όμως κι εκείνα τα πράγματα που μπορεί να τα βλέπεις κάθε μέρα και να μην έχουν καμία διαφορά, αλλά να σου φαίνονται διαφορετικά και πιο ωραία.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τη Σαρλότ Μακκίνι. Την έχουμε δει άπειρες φορές μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο κι όμως κάθε φορά μοιάζει σα να είναι η πρώτη. Και τις περισσότερες των περιπτώσεων είναι το ίδιο πράγμα, από διαφορετική οπτική. Έχει αυτόν τον μαγικό τρόπο να μην επιτρέπει στη συνήθεια και τη βαρεμάρα να την καταλάβει.

Έτσι, ενώ μπορεί να έχεις απολαύσει το πλούσιο στήθος της από χίλιες δυο μεριές και να γνωρίζεις οπτικά κάθε εκατοστό του, υπάρχει μια φωτογραφία που θα σε κάνει να νομίζεις ότι είναι άλλο. Υπερβολικό ακούγεται, αλλά της αξίζει. Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, βλέπουμε την φωτογράφιση της στο GQ του Μεξικό. Η Σαρλότ φοράει ένα δερμάτινο ένδυμα που είναι σαν δερμάτινες λωρίδες που ενώνονται ή σαν τρίλιζα με κενά τετραγωνάκια.

Μαλλί μαζεμένο, σκουλαρίκια, μακριές μπότες μέχρι το γόνατο, είναι τα μικρά στοιχεία που λειτουργούν βοηθητικά για να αναδειχθεί αυτό που λένε the bigger picture. Το στήθος της ξεχειλίζει και μοιάζει πιο γεμάτο από ποτέ.

charlotte-mckinney-stithos-1

charlotte-mckinney-stithos1-1

 

Πηγή: toratora.gr