Τα καλύτερα και πιο ξεχωριστά δώρα για έναν άνδρα...

Το να βρεις δώρο για τον σύντροφό σου είναι μια πολύ δύσκολη και αγχωτική διαδικασία. Ενώ για τις γυναίκες η γκάμα είναι μεγάλη και η επιλογή δώρου είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση, δεν ισχύει το ίδιο και για έναν άνδρα.

Μπλούζα, πουκάμισο, πορτοφόλι, κολόνια, είναι κάποια από τα δώρα που μπορεί να πάρει κανείς, αλλά κάποια στιγμή γίνονται κλασικά και μη πρωτότυπα, αν είσαι με τον ίδιο άνθρωπο για χρόνια.

Για να κάνεις την πιο ωραία έκπληξη στον σύντροφο σου και αναλόγως βέβαια με το μπάτζετ, που μπορείς να διαθέσεις, σκέψου τα χόμπι του και πράγματα που αγαπά.

Μπορεί τα παρακάτω δώρα να μην ταιριάζουν όλα στο δικό σου αγόρι, αλλά είναι μια αρχή.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr είναι τα εξής:

Μποτάκια

Ναι είναι ένα από τα κλασικά δώρα αλλά τα μποτάκια είναι μια εξαιρετική ιδέα. Μπορείς να επιλέξεις ένα διαφορετικό χρώμα, από αυτό που έχει ο αγαπημένος, ενισχύοντας τη ντουλάπα του.

mpotakia

Σετ περιποίησης προσώπου

Οι περισσότεροι άνδρες, πλέον, περιποιούνται με τις ώρες τον εαυτό τους και προσέχουν την επιδερμίδα του προσώπου τους, η οποία ταλαιπωρείται από το ξύρισμα. Οπότε ένα σερ περιποίησης, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Φωτογραφική μηχανή

Πάντα σου έλεγε πόσο θα ήθελε μια φωτογραφική μηχανή, αλλά πότε δεν ευκαιρούσε να την αγοράσει. Πιθανότατα τώρα να ήρθε η ώρα να του την κάνεις δώρο και να τον ευχαριστήσεις.

digital-camera-349873_640

Το αγαπημένο του παιχνίδι για το PlayStation

Αν λατρεύει το PlayStation, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο άμα του αγοράσεις την τελευταία έκδοση του αγαπημένου του παιχνιδιού, που ήξερες ότι ήθελε να πάρει.

PlayStation 4

Πιθανότατα να σκάβεις τον ίδιο σου τον… λάκκο, καθώς το αγόρι σου θα περνά ατέλειωτες ώρες παίζοντας, όμως για έναν παθιασμένο του PlayStation αποτελεί Το Δώρο.

playstation4

Ενα καλό ουίσκι

Μπορεί να ακούγεται πασέ αλλά για έναν άνδρα που του αρέσει το καλό ουίσκι, αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο. Συνήθως όσοι τα αγαπούν, είναι λάτρης και μιας συγκεκριμένης ετικέτας.

Ενα βινύλιο

Αν το αγόρι σου είναι λάτρης της μουσικής και έχει δεκάδες βινύλια στο δωμάτιο ή το διαμέρισμά του. Ψάξε και βρες κάτι σπάνιο και ιδιαίτερο και έτοιμη!

vinyl