Τα 19 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο

To σούπερμοντελ Linda Evangelista είχε πει κάποτε: «Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι για λιγότερο από 10.000 δολάρια την ημέρα» και φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε στον κόσμο του μόντελινγκ.

Τα σύγχρονα μοντέλα μάλιστα έχουν τόση δύναμη που λαμβάνουν τεράστιους μισθούς για να συμμετέχουν σε μια και μόνο εκστρατεία.

Η Kendall Jenner, η ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian, έχει γίνει ένα από τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα σε ένα μόλις χρόνο, χάρη στα εκατομμύρια των οπαδών της στα social media. Οι μάρκες γνωρίζουν ότι αν εκείνη βάλει μια φωτογραφία στο Instagram ή στο Twitter, η επωνυμία θα μπορούσε να πάρει περισσότερη έκθεση από αυτό που θα προσέφεραν οι παραδοσιακές διαφημίσεις.

Εν τω μεταξύ, η πασαρέλα για τη Victoria Secret δίνει στα μοντέλα μια τεράστια ώθηση στην καριέρα τους και τους αποφέρει μερικές από τις υψηλότερες αμοιβές στον κόσμο της μόδας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes για το διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2014 έως Ιουνίου 2015, αυτά είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

19. Jourdan Dunn: 3,5 εκατ. δολ.

18. Kate Upton: 3,5 εκατ. δολ.

18-kate-upton-35-million-22-million-uptons-earnings-halved-from-last-year-but-her-biggest-gig-was-starring-in-the-estimated-40-million-super-bowl-advert-for-game-of-war

17. Hilary Rhoda: 3,5 εκατ. δολ.

16. Kendall Jenner: 4 εκατ. δολ.

15. Daria Werbowy: 4,5 εκατ. δολ.

14. Liu Wen: 4,5 εκατ. δολ.

13. Kate Moss: 4,5 εκατ. δολ.

Kate-Moss_teaser_620x348

12.Carolyn Murphy: 4,5 εκατ. δολ.

11. Karlie Kloss: 5 εκατ. δολ.

10. Candice Swanepoel: 5 εκατ. δολ.

10candice-swanepoel-5-million-32-million-her-income-has-almost-doubled-from-the-previous-year-after-she-became-one-of-the-faces-of-max-factor-she-also-has-a-versace-fragrance-contract

9. Alessandra Ambrosio: 5 εκατ. δολ.

8. Lara Stone: 5 εκατ. δολ.

7. Joan Smalls: 5,5 εκατ. δολ.

joan-smalls-lucky-magazine-may-2015-photos03

6. Miranda Kerr: 5,5 εκατ. δολ.

5. Natalia Vodianova: 7 εκατ. δολ.

4. Doutzen Kroes: 7,5 εκατ. δολ.

4-doutzen-kroes-75-million-48-million-kroes-made-her-name-as-a-victorias-secret-model-but-she-now-makes-her-money-from-contracts-with-tiffany-and-co-samsung-and-calvin-klein

3. Adriana Lima: 9 εκατ. δολ.

3-adriana-lima-9-million-57-million-lima-is-the-longest-running-angel-to-model-for-victorias-secret-she-also-has-secured-deals-with-marc-jacobs-maybelline-and-vogue-eyewear

2. Cara Delevingne: 9 εκατ. δολ.

1. Gisele Bundchen: 44 εκατ. δολ.

Gisele-Bundchen

Η Bundchen αποσύρθηκε φέτος από την πασαρέλα, αλλά βγάζει τα περισσότερα από τα χρήματά από τις συμβάσεις με τις Chanel και Carolina Herrera και από το σχεδιασμό των δικών της παπουτσιών για άλλες μάρκες.

Πηγή: newmoney.gr