H Irina Shayk ειναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris

Ένα νέο πρόσωπο προσθέτει η L’Oréal Paris στην μεγάλη λίστα με τις celebrity συνεργασίες της.

Η Irina Shayk είναι η νέα πρέσβειρα του αγαπημένου brand, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω των social media, αναρτώντας παράλληλα μερικά στιγμιότυπα από την επίσημη φωτογράφηση αλλά και το πρώτο trailer της συνεργασίας τους.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και νιώθω μεγάλη τιμή που πλέον ανήκω στην οικογένεια της L’Oréal Paris, ως η παγκόσμια πρέσβειρά της» έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό του instagram, και πρόσθεσε:

«Το να ανήκω στην ίδια ομάδα με την Jennifer Lopez, την Jane Fonda, της Eva Longoria, την Julianne Moore κι άλλες, γυναίκες πρότυπα που πάντα θαύμαζα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Παράλληλα, όπως επικαλείται το Missbloom.gr, στην επίσημη ανακοίνωση της L’Oréal Paris ο Cyril Chapuy, L’Oréal Paris Brand Global President, δήλωσε:

«Η Irina και εγώ γνωριζόμαστε 8 χρόνια τώρα. Είναι μια ακαταμάχητη γυναίκα που εκπροσωπεί το glamour στοιχείο και αναβαθμίζει την ομορφιά. Από τους σχεδιαστές μόδας μέχρι τους εκατοντάδες θαυμαστές της, η ίδια καταφέρνει να ενθουσιάζει με την ομορφιά της, το χιούμορ της, την ανθρωπιά και την γενναιοδωρία της. Εγώ και L’Oréal Paris είμαι ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ίδια και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια lorealista».

BBmRHdc

BBmRJIy

BBmRMcN

BBmROOt

BBmRWpH

BBmRWpw