Συνεργασία Christopher Raeburn και Clarks

Ο Christopher Raeburn (Κρίστοφερ Ρέιμπερν) έχει δημιουργήσει μια συλλογή για την εταιρεία υποδημάτων Clarks, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο show που θα δοθεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο και καινοτόμο Άγγλο σχεδιαστή μόδας ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη αισθητική του και την σχολαστική λεπτομέρεια.

Ο  Christopher Raeburn δημιούργησε 11 διαφορετικά στιλ εμπνευσμένα από τον ανθρωπολόγο Tom Harrison (Τομ Χάρισον) του Βόρνεο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία και αντρικά υποδήματα που παντρεύουν το στιλ του Raeburn με την χρηστικότητα, την αισθητική και την κλασική απλότητα της Clarks.

Jacala-Strap-Natural-Combi-raeburn-vogue-8sep15-pr_b_592x888Salek-Sun-Black-Combi-raeburn-vogue-8sep15-pr_b_592x888

Σανδάλια με υφαντές λεπτομέρειες και “τολμηρούς” ιμάντες που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των παπουτσιών για τη γυναικεία συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 και που θα παρουσιαστεί στην πασαρέλα στις 22 Σεπτεμβρίου. Για την κατασκευή των παπουτσιών χρησιμοποιήθηκαν ανακυκλωμένα υλικά, έχοντας μία σύγχρονη αλλά και ταυτόχρονα vintage αισθητική.

Salek-Sun-Dark-Green-Combi-raeburn-vogue-8sep15-pr_b_592x888Salek-Sun-Silver-Combi-raeburn-vogue-8sep15-pr_b_592x888

«Η συνεργασία με την Clarks ήταν μία πραγματικά συλλογική και δημιουργική εμπειρία», δήλωσε ο Raeburn.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Christopher Raeburn, έναν από τους σπουδαιότερους νέους, Βρετανούς σχεδιαστές, με τον οποίο η σκέψη μας ευθυγραμμίζεται τόσο στενά με τη δική του», δήλωσε ο διευθυντής του γυναικείου τμήματος της Clarks, Neil Beeson (Νιλ Μπίσον).

Clarks_Raeburn_Womens1-raeburn-vogue-8sep15-pr_b_592x888
Clarks_Raeburn_Womens2-raeburn-vogue-8sep15-pr_b_592x888