Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μια super fit και stylish μαμά!

Λίγο πριν εγκαταλείψει το αγαπημένο της νησί και επιστρέψει στην Αθήνα και στις συσκέψεις για την εκπομπή της «Happy Day» που ξεκινά τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει για λίγες ακόμη μέρες τις διακοπές της στην Πάρο, όπως μας πληροφορεί το govastileto.gr.

Σχεδόν όλο τον Αύγουστο η όμορφη παρουσιάστρια υποδεχόταν φίλους που έφταναν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές, ανάμεσά τους και η καλή της φίλη και δημοσιογράφος, Λίλα Κουντουριώτη. Η φιλία των δύο γυναικών μετράει αρκετά χρόνια, αφού γνωρίζονται από τότε που και οι δύο έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην παρουσίαση από τη συχνότητα του ALTER.

Ο φωτογραφικός φακός του YOU «τσάκωσε» της δύο τηλεπαρουσιάστριες να απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο και τα δροσερά νερά του Αιγαίου στην παραλία Χρυσή Ακτή μαζί με τη μεγάλη κόρη της Σταματίνας, Νάγια Σοφού, που δεν αποχωρίζεται ποτέ τη μαμά της. Οι δύο φίλες ανυπομονούσαν να κάνουν μαζί διακοπές αφού η φιλία τους είναι δυνατή και στηρίζεται στην αλήθεια και την κοινή εμπιστοσύνη.

«Είμαστε σαν αδελφές και η μία εμπιστεύεται την άλλη» εξομολογείται η Σταματίνα που όσα χρόνια βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με όλους τους συναδέλφους της, χωρίς ίντριγκες και διχόνοιες, πράγμα σπάνιο για το χώρο των media. Αυτές τις μέρες η Σταματίνα, ο Θέμης Σοφός και η δύο τους κόρες θα επιστρέψουν στην Αθήνα αφού από Σεπτέμβρη κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του.

Δείτε επί