Διάσημα τατουάζ

Κάποιοι ‘μένουν’ σε ένα μικρό, υπάρχουν όμως και μερικοί που πραγματικά έχουν εμμονή με τα τατουάζ και γεμίζουν το σώμα τους με σχέδια και φράσεις.

Σπάνια αναφέρουν τι σημαίνει για εκείνες το τατουάζ και γιατί το έκαναν καθώς όπως σας έχουμε ξαναπεί, είναι ένα προσωπικό θέμα.

Τον Αύγουστο του 2015 ο Ed Sheeran χτύπησε το κεφάλι ενός λιονταριού στο στέρνο του. “Είμαστε ακόμη στη μέση και άουτς”, σχολίασε στη σέλφι που ανέβασε στο Instagram.

1

Η Katy Perry για να θυμάται το σόου της Pepsi Super Bowl XLIX Halftime Show έκανε τατουάζ με τους ρωμαϊκούς αριθμούς XLIX στο δάχτυλό της, το Φεβρουάριο του 2015.

BBlQHLM

Ο Benji Madden απέδειξε την αφοσίωσή του στην γυναίκα του Cameron Diaz, κάνοντας τατουάζ με το όνομά της στο στήθος του. “Σε σκέφτομαι❤️❤️❤️ #LuckyMan,” σχολίασε στη σέλφι του στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2015.

BBlQMT4

Ο Kanye West θέλησε να τιμήσει τις δύο από τις τρεις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, την μητέρα Donda West και την κόρη North West, χτυπώντας τα γενέθλιά τους με ρωμαϊκούς αριθμούς στους καρπούς του. Η τρίτη πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του, η γυναίκα του Kim Kardashian West, ανέβασε τη φωτογραφία του άντρα της στο Twitter, τον Φεβρουάριο του 2015.

BBlQFcb

Ο Sam Smith θέλοντας να τιμήσει τους θαυμαστές του που αυτοαποκαλούνται “Ναυτάκια”, έκανε τατουάζ μια άγκυρα στο χέρι του. “Για εσάς, μικρά μου ναυτάκια ⚓️❤️,” σχολίασε στο Instagram τον Απρίλιο του 2015.

BBlQRYm

Η Rihanna έκανε τατουάζ τη χρονιά γέννησής της, το 1988, στον αστράγαλό της τον Αύγουστο 2015. “Από τον φίλο μου @bangbangnyc,” σχολίασε στο Instagram.

BBlQUxr

Ο David Beckham για να τιμήσει τη γυναίκα του Victoria Beckham έκανε τατουάζ στο μικρό του δάχτυλο το 99, υπενθυμίζοντας το 1999, τη χρονιά που παντρεύτηκαν. “Το ’99 ήταν μια καλή χρονιά για μένα”, σχολίασε στο Instagram στις 22 Ιουλίου 2015. Ο David και η Victoria, τον Μάρτιο του 1999 απέκτησαν και τον πρώτο τους γιο, τον Brooklyn Beckham. Ο πρώην ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε και μερικά άλλα τατουάζ στη συλλογή του το 2015…

BBlQUxu

Τον Απρίλιο του 2015,η Demi Lovato προσέθεσε ένα τριαντάφυλλο πάνω από τα χείλη που είχε ήδη στο χέρι της τα οποία αποκαλούσε “το τατουάζ του κόλπου της”. “Bye bye ? and hello ?.. Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον @GEESPOTAT2… Είναι πανέμορφο και μ’ αρέσει πάρα πολύ!! ??? #RIPvaginatattoo #kidsdontdodrugs,” σχολίασε στο Instagram.

BBlQPtv (1)

Τον Φεβρουάριο του 2015, η Miley Cyrus έχασε το ψαράκι της κι έκανε αυτό το τατουάζ στο χέρι της. Ο tattoo artist, Dr. Woo, που το έφτιαξε ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας, “R I P PBF.” Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό τατουάζ που έκανε φέτος η Miley…

BBlQRYr