Νέα Σελήνη στον τολμηρό Λέοντα στις 14/8

Στην αστρολογία η Νέα Σελήνη στο Λέοντα την Παρασκευή 14/8, 17:53 ώρα Ελλάδος θα βοηθήσει να αντλήσουμε δύναμη από τα αγαπημένα πρόσωπα και τις σχέσεις μας αλλά και από μέσα μας για να ξεπεράσουμε προβλήματα που υπάρχουν παρά τις αναβολές και τα εμπόδια που φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη.

Η επίδραση της Νέας Σελήνης του μήνα για όλα τα ζώδια σύμφωνα με το anew.gr:  

ΚΡΙΟΣ

Η οικονομική εύνοια σας φέρνει εκτός από μια αύξηση στα έσοδά σας παράλληλα και μια αύξηση στα έξοδα, και αυτά είναι που θα αυξηθούν αυτές τις μέρες με τη Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου. Τις περισσότερες σπατάλες θα τις κάνετε σε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε δικά σας ψώνια γενικότερα, καθώς και για διασκέδαση. Οι σχέσεις μπορεί να σας κάνουν να περάσετε μοναδικά αυτές τις μέρες, αλλά και να σας απογοητεύσουν αν εξιδανικεύσετε και αφήσετε να μπουν στη ζωή σας πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν ή ακόμα και δεν σας αξίζουν. Διασκεδάστε, χαρείτε, αλλά προσέξτε πολύ για να μην επενδύσετε σε λάθος άτομα ούτε στα επαγγελματικά και μην ελπίζετε πως μπορεί να αλλάξουν άνθρωποι που σας έχουν δυσαρεστήσει κατά το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς είστε σε μια φάση όπου είστε αρκετά μπερδεμένοι τόσο στα προσωπικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας και δεν ξέρετε ακριβώς ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Πάτε όπου σας πάει το ρεύμα των καιρών, εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις του περιβάλλοντός σας, στα οποία δίνετε και όλο σας το βάρος, μάλλον λανθασμένα.Προσέξτε πολύ για εξαπατήσεις στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας με τη Νέα αυτή Σελήνη στο Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου. Καλύτερα να μην αγοράσετε ή να μην διαπραγματευτείτε ένα καινούργιο ή ένα παλιό σπίτι, γη ή ακίνητα καθώς και πράγματα που αφορούν το σπίτι, έπιπλα, μηχανήματα, αλλά και οτιδήποτε αφορά τη δουλειά σας. Σταθείτε δίπλα σε σχέσεις του περιβάλλοντός σας που δεν είναι και τόσο καλά και προσπαθήστε να επενδύσετε στο μέλλον και όχι στο παρόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου θα σας φέρει πολλές μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διάβασμα, γράψιμο και ταξίδια τα οποία θα σας κάνουν να πελαγώσετε και να πιεστείτε αρκετά ειδικά αν έχουν σχέση με επαγγελματικά. Θα πέσουν όλα μαζεμένα επάνω σας και θα είναι δύσκολο να βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα για το με τι θα πρωτοασχοληθείτε και τι θα πρωτοτελειώσετε. Μην σας μπερδεύουν οι πολλές προσφορές και ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν αφού το ψάξετε πως πραγματικά αξίζει. Βάλτε σωστές προτεραιότητες και τελειώστε ένα πράγμα κάθε φορά για να μπορέσει να σας πάει καλά και να το τελειώσετε και στην ώρα του. Νέες σχέσεις και προτάσεις θα πρέπει να τις σκεφτείτε πολύ καλά το διάστημα αυτό γιατί πιθανό να κρύβουν πολλές παγίδες και τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως ακριβώς σας παρουσιάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τηρείστε μια διακριτικότητα όσον αφορά τα επόμενά σας επαγγελματικά σχέδια καθώς και για θέματα οικονομικά, τα οποία δεν είναι ανάγκη να δημοσιοποιήσετε. Η Νέα αυτή Σελήνη στο γειτονικό ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου μπορεί να σας δημιουργήσει μια ανάγκη για γρήγορο και εφήμερο κέρδος, το οποίο μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει πού θα μπορούσε ακόμα και να σας μπλέξει. Μείνετε μακριά από παλαιότερες σχέσεις που είναι πιθανότερο να σας φλερτάρουν και πάλι και να σας ζητήσουν επανασύνδεση γιατί τα πράγματα δεν θα έχουν καλύτερη κατάληξη από αυτή που είχαν την προηγούμενη φορά που ήσασταν μαζί τους. Μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματά σας και φροντίστε να βάλετε στόχους ρεαλιστικούς για να μπορέσετε να ελπίζετε σε αυτούς.

ΛΕΩΝ

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για κερδοσκοπία τις μέρες αυτές με τη Νέα αυτή Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου σε θέματα οικονομικά και εφήμερες σχέσεις στον ερωτικό τομέα. Θέλετε να τα έχετε όλα γρήγορα και εύκολα, και αυτό δεν είναι κάτι που θα σας κάνει να κερδίσετε πρόσωπα και πράγματα μακροπρόθεσμα. Καλύτερα να αφήσετε τις εύκολες λύσεις και να καταπιαστείτε με τα δύσκολα όπου θα έχουν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μην κάνετε τώρα σχέδια για το μέλλον εντελώς ανεδαφικά που δεν έχουν και πολλές ελπίδες να πραγματοποιηθούν. Η έμπνευση θα βοηθήσει δημιουργικά μόνο όσους έχουν τη θέληση να δουλέψουν σκληρά για να κερδίσουν με το σπαθί τους αυτά που επιθυμούν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να βγάλετε όλες σας τις σκέψεις και τα σχέδια στη φόρα αυτές τις μέρες με τη Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου γιατί θα δεχτείτε αρνητική κριτική από τους άλλους, οι οποίοι πολύ πιθανό να σας κλέψουν και πολλά από αυτά τα σχέδια. Διαφυλάξτε τη δημιουργικότητά σας και κινηθείτε στο παρασκήνιο για να κερδίσετε έδαφος από εκείνους που σας ανταγωνίζονται. Παίξτε δίκαια και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Μη δίνετε όμως λαβές για σχόλια γιατί πολύ πιθανό κάποιοι να τα εκμεταλλευτούν και να τα γυρίσουν εις βάρος σας. Προσέξτε πολύ τι λέτε, πού το λέτε και πότε το λέτε και μην ενθουσιάζεστε από προτάσεις και ευκαιρίες αν δεν τις ψάξετε πρώτα πολύ καλά για να δείτε αν ισχύουν ή όχι. Πολλά είναι αυτά που θα ακούτε αυτές τις μέρες και δεν θα μπορέσουν να εφαρμοστούν στην πράξη, ή απλά θα είναι λόγια του αέρα.

ΖΥΓΟΣ

Το γρήγορο και εύκολο κέρδος θα είναι συνεχώς στο μυαλό σας αυτές τις μέρες καθώς μπορεί να έχετε μια υπέροχη δουλειά αλλά εσάς σας ενδιαφέρει κυρίως πώς να βγάλετε χρήματα με τον λιγότερο δυνατό κόπο. Αυτό είναι και το σημείο που θα σας χτυπήσει η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου καθώς θα φέρει τόσο μεγάλες δυσκολίες, απώλειες και απογοητεύσεις που θα είναι δύσκολο για σας να το ξαναπροσπαθήσετε. Το ίδιο θα συμβεί και στον ερωτικό τομέα αν δεν πάρετε στα σοβαρά την ερωτική σας ζωή και προτιμήσετε τις σύντομες ερωτικές περιπέτειες από μια σταθερή και μόνιμη σχέση. Καλύτερα να επενδύσετε στο μέλλον σε όλους τους τομείς, παρά στο παρόν και μόνο, γιατί καμιά ανάλογη εφήμερη επένδυση δεν θα πιάσει τόπο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σας βρίσκει ανάμεσα σε δυσκολίες και διλήμματα όσον αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας καθώς και τις σχέσεις και συνεργασίες σας. Είτε έχετε πολλές επιλογές και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να επιλέξετε, είτε δεν έχετε και πολλές, αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι από αυτές τις λίγες που έχετε. Τις μέρες αυτές με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου θα είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον της καριέρας σας αφού τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, υπάρχουν πολλά κενά και πολλά που θα πρέπει να ξανασκεφτείτε. Προσέξτε μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες τώρα που είστε αρκετά μπερδεμένοι και δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι να επιλέξετε. Κάντε πράγματα που θα συνεχίσουν να σας αποδίδουν σταθερά και στο μέλλον και μη σκέφτεστε μόνο το παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανησυχία και άγχος θα έχετε αυτές τις μέρες με τη Νέα αυτή Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου κυρίως για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, συγγενείς, για τη δουλειά και για καταστάσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά και θα είναι δύσκολο να το αποβάλετε. Δύσκολες καταστάσεις και διαπραγματεύσεις θα σας έρχονται συνεχώς και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις αντιμετωπίσετε άμεσα και με ψυχραιμία δίχως φωνές και αψιμαχίες. Μην κάνετε τώρα σχέδια που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε και πολύ πιθανό να βγουν λανθασμένα αποτελέσματα. Προπαντός, μην ανησυχείτε υπερβολικά για τις επαφές, συναλλαγές, μετακινήσεις και υποχρεώσεις που δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, όπως μπορεί να τα βλέπετε τώρα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για πρακτικά ζητήματα αφού σίγουρα θα κάνετε σημαντικά λάθη και πιθανό να επιλέξετε λάθος κατευθύνσεις. Μεγάλη προσοχή κατά τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις υπογραφές, τις νέες γνωριμίες, τα λόγια, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας όπου θα είναι αυξημένα την περίοδο αυτή και μπορεί να βγάλετε και κάτι θετικό από όλα αυτά τελικά. Κάντε ένα βήμα τη φορά και θα καταφέρετε το καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργικότητά σας είναι κάτι μοναδικό αυτές τις μέρες όπως και η ανάγκη σας να δώσετε πράγματα στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν αλλά και να επενδύσετε τα χρήματά σας σε ανασφαλείς επενδύσεις. Εκμεταλλευτείτε τη δοτικότητα και τη δημιουργικότητά σας αλλά φροντίστε να τηρήσετε ένα κάποιο μέτρο. Δώστε πράγματα στους άλλους, αλλά μόνο αν ξέρετε πως δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη, την εκτίμηση και την προσοχή σας. Μπορεί το διάστημα αυτό να σας φέρνει πολλές κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα και μια εύνοια, αλλά με τηΝέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου πιθανό να φέρει ερωτικές δυσαρμονίες, να «κολλήσετε» με άτομα που δεν μπορείτε να έχετε αποκλειστικά δικά σας ή που θα σας ταλαιπωρούν. Προσέξτε πολύ το συναισθηματικό δέσιμο με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν, που είναι καλοί στα λόγια, αλλά όχι και στις πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απογοήτευση τις μέρες αυτές έρχεται από το περιβάλλον, τα κοντινά σας πρόσωπα, τις σχέσεις και τους συνεργάτες σας, καθώς υπάρχουν πολλά εκεί τα οποία δεν σας αρέσουν. Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου δείχνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ όλες σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες γιατί θα είναι πολύ εύκολο να τελειώσετε κάποιες από αυτές και απλά να σταματήσετε να προσπαθείτε. Είτε είστε αρκετά πιεσμένοι και προσπαθείτε να τη βγάλετε καθαρή με εύκολες λύσεις που μάλλον δεν σας κάθονται και τόσο, είτε δεν προσπαθείτε καθόλου και είστε έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα. Αν σας ενδιαφέρουν πραγματικά κάποιες σχέσεις και συνεργασίες συγκεκριμένες, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βλέπετε μπροστά σας, να πετάξετε από τη ζωή σας αυτά που σας σπαταλάνε το χρόνο άδικα και να αφοσιωθείτε εκεί που πραγματικά αξίζει.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου όπου σας επηρεάζει την περίοδο από τις 14 έως και τις 29 Αυγούστου δείχνει πως θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά και να μην πάρετε φόρα τώρα που οι προτάσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα πέφτουν βροχή, γιατί θα χαθείτε. Μη βιάζεστε να περάσετε σε μια δεύτερη φάση και φροντίστε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σε κάθε φάση ξεχωριστά. Το υπερβολικό άγχος και η ενασχόληση με την τελειότητα και τη λεπτομέρεια δεν θα σας βγουν σε καλό. Για αυτό αφήστε τα λίγο πίσω ή προσπαθήστε να τα βάλετε στην άκρη τις μέρες αυτές. Όπως και να’ χουν τα πράγματα, εσείς κάνετε το καλύτερο δυνατό που μπορείτε και δεχτείτε όλες τις καταστάσεις όπως έχουν για να πάνε όλα καλά και να μην έχετε προβλήματα. Μην ανησυχείτε για θέματα υγείας και εργασίας σε βαθμό που να μη μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω, γιατί μπορεί να χαλάσετε την ισορροπία που έχετε καταφέρει να έχετε με τόσο κόπο και τόσες θυσίες. Κινηθείτε με προσοχή. Αναζητήστε νέους εναλλακτικούς τρόπους να αποβάλετε την ένταση όπως είναι η γιόγκα, ο διαλογισμός, το περπάτημα, το κολύμπι. Τακτοποιήστε πρακτικές εκκρεμότητες και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.