Με νέο χρώμα στα μαλλιά της η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει κανονικά τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της στο αγαπημένο της νησί, στην Άνδρο, κάνοντας, βέβαια, μικρές εξορμήσεις σε όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, όμως, δε σταματά να φροντίζει και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hello, η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με γνωστή εταιρία καλλυντικών, προκειμένου να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της για βαφές μαλλιών, κάτι που θα σηματοδοτήσει και μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς μετά από 20 χρόνια θα αποχωριστεί το ανοιχτό ξανθό χρώμα με το οποίο έχει καθιερωθεί στην τηλεόραση.

«Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Ελένης θα είναι αρκετά αισθητή και μάλιστα έχει ξαφνιάσει πολύ και την ίδια. Πρόσφατα έκανε το πρώτο βήμα, αφού έβγαλε τα extensions της», λέει στο περιοδικό άνθρωπος, που γνωρίζει το deal της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ελένη θα επιστρέψει στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, όταν θα αρχίσουν και τα meetings για το ξεκίνημα της εκπομπής της, που αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τα στιγμιότυπα, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από τις χαλαρές στιγμές της:

menegaki-pantzopoulos-ok-hello-4

menegaki-pantzopoulos-ok-hello-2