Οι εξωφρενικές απαιτήσεις των ποπ σταρ

Μπορεί να χαμογελούν και να φαίνονται οι πιο καλοί άνθρωποι του κόσμου όταν ποζάρουν μπροστά στον φωτογραφικό φακό, στην πραγματικότητα όμως οι εμμονές και οι απαιτήσεις τους είναι τεράστιες.

Και γιατί να μην είναι άλλωστε; Celebrities είναι ό,τι θέλουν κάνουν!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις πιο τρελές απαιτήσεις των σταρ.

Jennifer Lopez

Η Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια έχει εμμονή με το λευκό. Όταν βρίσκεται σε περιοδεία, ζητά λευκά λουλούδια (κατά προτίμηση τριαντάφυλλα ή κρίνα), λευκούς χώρους, λευκές καρέκλες, λευκά κεριά ακόμη και λευκό φαγητό.

BBf8UF9

Lady Gaga

Η Lady Gaga ζητά συνήθως παλιά πόστερ των αγαπημένων της καλλιτεχνών (όπως είναι ο David Bowie, οι Queen, ο Elton John και η Billie Holiday), 56 μπουκάλια νερό (28 κρύα και 28 σε θερμοκρασία δωματίου), και μαύρα σατέν υφάσματα στους τοίχους.

BBf8SbP

Madonna

Η απόλυτη performer ζητά ολοκαίνουργια καθίσματα στις τουαλέτες όπου πάει. Συνηθίζει επίσης να θέλει 20 διεθνείς τηλεφωνικές γραμμές και λευκά τριαντάφυλλα με κοτσάνι ακριβώς 15 εκ.

BBf9d3W

Kanye West

O ράπερ ζητά εισαγόμενες και re-cut πετσέτες Versace κάθε φορά. Ζητά επίσης όλοι οι οδηγοί του να φορούν πάντα ρούχα από 100% βαμβάκι χωρίς τεχνητές ίνες.

BBf95pr

Adele

Μεταξύ πολλών άλλων απαιτήσεων, η Adele επιμένει ότι όσοι κερδίζουν ή αποκτούν δωρεάν εισιτήριο για τη συναυλία της να κάνουν δωρεά για φιλανθρωπικό σκοπό. Ζητά επίσης Marlboro Lights, έξι μεταλλικά κουτάλια του καφέ και σάντουιτς χωρίς ντομάτα.

BBf985u

Justin Timberlake

Ο τραγουδιστής του “Sexy Back” ζητά από το προσωπικό καθαριότητας να απολυμαίνει κάθε δύο ώρες τα χερούλια από κάθε πόρτα και ντουλάπι που χρησιμοποιεί.

BBf989Z

Justin Bieber

Ο νεαρός σταρ ζητά δίσκους με φρούτα, διάφορα τσάγια κι αφεψήματα, τρία πακέτα κάλτσες σοσόνια και τέσσερα πακέτα λευκά T-shirts σε διαφορετικά μεγέθη.

1

Britney Spears

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της στο Λονδίνο το 2011, ζήτησε μια φωτογραφία της Λαίδης Νταιάνα σε κορνίζα, fish and chips και μπέργκερ από τα McDonald’s. Ζητά επίσης να της πληρώσουν 5.000 δολ. πρόστιμο εάν χτυπήσει το τηλέφωνο στο καμαρίνι της.

BBf9gGf

Katy Perry

Η Perry ζητά πάντα ψυγείο με γυάλινη πόρτα. Το καμαρίνι της επίσης πρέπει να είναι κρεμ ή απαλό ροζ και το τραπεζάκι του καφέ “μοντέρνο με πλέξιγκλας”. Επίσης τα γαρύφαλλα απαγορεύονται δια ροπάλου.

BBf9em2

Cher

Η θεά της ποπ είναι γνωστό πως ζητά ένα ολόκληρο δωμάτιο για τις περούκες της. Θέλει επίσης μόνο μαύρα φλιτζάνια κι ειδικό δωμάτιο για την μασέζ της.

BBf99iG (1)