Η πολυτάραχη ζωή της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez γεννήθηκε σαν σήμερα (24 Ιουλίου) το 1969 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Ήταν η μεσαία κόρη και ο πατέρας της εργαζόταν σε ασφαλιστική εταιρεία ενώ η μητέρα της ήταν νοικοκυρά. Η Jennifer κόλλησε το μικρόβιο της ηθοποιίας στην ηλικία των 5 ετών όταν ξεκίνησε μαθήματα χορού και τραγουδιού. Στην τελευταία τάξη του σχολείου, ανέλαβε ένα ρόλο σε μια low budget ταινία κι από τότε ερωτεύτηκε το επάγγελμα της ηθοποιού.

AAdiD2V (1)

Δυσκολεύομαστε να πιστέψουμε ότι η Jennifer Lopez γίνεται 46 ετών σήμερα, καθώς μοιάζει πιο όμορφη από πολλούς ανθρώπους με τα μισά της χρόνια. Για να τιμήσουμε την ημέρα των γενεθλίων της, ας κάνουμε μια αναδρομή στην όλη πορεία της προς τη δόξα. Κάντε κλικ και απολαύστε τις σημαντικότερες στιγμές από την λαμπερή ζωή της J.Lo!

AAdiD2M

Σύμφωνα με το wonderwall.com, από πολύ νωρίς η Jennifer Lopez εστίασε στο χορό. Το ταλέντο της φάνηκε το 1991, όταν πήρε ένα ρόλο ως μία από τα  Fly Girls στην τηλεοπτική κωμωδία “In Living Color.” Η Jennifer παρέμεινε μέχρι το 1993, όταν αποφάσισε να φύγει για να ακολουθήσει μια πιο ολοκληρωμένη καριέρα σαν ηθοποιός.

AAdiqk0

Η Jennifer Lopez αναλάμβανε περιστασιακά κάποιους μικρούς ρόλους στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και τελικά το 1997 η τύχη της άλλαξε όταν επιλέχθηκε να υποδυθεί την σούπερ σταρ Selena Quintanilla-Pérez στην ταινία για τη ζωή της “Selena.” Ο ρόλος χάρισε στην Jennifer μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού στην κατηγορία Μουσική ή Κωμική Ταινία και έδωσε μεγάλη ώθηση στην καριέρα της.

AAdiget

Την ίδια χρονιά που κινήθηκε πιο δυναμικά η καριέρα της, η Jennifer Lopez προχώρησε και στην προσωπική της ζωή. Παντρεύτηκε τον πρώτο της άντρα Ojani Noa στο Μαϊάμι τον Φεβρουάριο του 1997. Ο γάμος τους δεν έμελλε όμως να κρατήσει πολύ κι έτσι μετά από 11 μήνες πήραν διαζύγιο. Παρόλο όμως που χώρισαν οι σχέσεις τους διατηρήθηκαν σε φιλικό επίπεδο και η Jennifer προσέλαβε τον Ojani ως μάνατζερ στο εστιατόριό της, το Madre’s  το 2002. Σταδιακά όμως οι σχέσεις ψυχράνθηκαν και κατέληξαν σε δικαστικές διαμάχες που αφορούσαν σε ζητήματα εργοδοσίας καθώς κι ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που θα συνοδευόταν από ταινία. Το πρώην ζευγάρι κατάφερε να επιλύσει τις διαφορές αυτές το 2012.

AAdiqk4

Το 1998 η Jennifer Lopez παγίωσε τη θέση της ως ηθοποιός όταν εμφανίστηκε στο πλάι του George Clooney στην ταινία “Out of Sight.” Πέρα από τις θερμότατες κριτικές που έλαβε για την ερμηνεία της, έγινε παράλληλα και η πρώτη Λατίνα ηθοποιός με κασέ που υπερέβαινε το 1 εκ. δολ.

Το 1999, η Jennifer Lopez μεταπήδησε στη μουσική βιομηχανία, με το πρώτο σινγκλ άλμπουμ της “If You Had My Love,”. Το τραγούδι έφθασε στις πρώτες θέσεις του Billboard Hot 100 και έγινε πλατινένιο μέσα σε δύο εβδομάδες. Ακολούθησε το πρώτο άλμπουμ της Jennifer, το “On the 6,” το οποίο περιλάμβανε και μία από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες, το “Waiting for Tonight.”

AAdi0Gv

Εκτός από τη νέα της μουσική καριέρα, η Jennifer Lopez βρήκε και καινούργια σχέση το 1999, τον Sean “Diddy” Combs (ο οποίος ήταν γνωστός ως Puffy την εποχή εκείνη). Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση τους αφότου συνεργάστηκαν στο άλμπουμ της Jennifer, το “On the 6.” Τον Δεκέμβριο εκείνο βρέθηκαν αναμεμειγμένοι σε κάποιο σκάνδαλο με πυροβολισμούς και τους συνέλαβαν επειδή κατηγορήθηκαν ότι έφυγαν από το συμβάν. Παρόλα αυτά, η Jennifer αφέθηκε αμέσως ελεύθερη και ο Diddyαπαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία αργότερα.

AAdilbH

Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο προβεβλημένο φόρεμα της δεκαετίας, ίσως και του αιώνα, στα Βραβεία Γκράμι το 2000. Παρόλο που η πράσινη αυτή διαφανής δημιουργία του Versace προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και προβλήθηκε πάρα πολύ από τα μέσα ενημέρωσης, η Jennifer δεν είχε φανταστεί ότι θα προκαλούσε τόσο μεγάλη αίσθηση. Η σταρ είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό People: “Δεν μου φάνηκε και τόσο προκλητικό. Μου άρεσε σαν φόρεμα. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα γινόταν τόσος ντόρος”. Ο πρόεδρος της Google ισχυρίστηκε ότι το φόρεμα αυτό ήταν ο λόγος που η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει την μηχανή αναζήτησης εικόνων.

Ενώ η καριέρα της απογειωνόταν το 2001, κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στην ερωτική της ζωή. Χώρισε με τον Diddy τον Φεβρουάριο και τα έφτιαξε με τον χορευτή Cris Judd. Η Jennifer και ο Chris αποφάσισαν μετά από ένα μόλις μήνα σχέσης να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο. Δυστυχώς ούτε αυτός ο γάμος δεν κράτησε, εννέα μήνες μετά χώρισαν.

AAdiiw3

Bennifer! H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2002. Η σχέση τους συνεχίστηκε μέχρι το φθινόπωρο όταν ο Ben της έκανε πρόταση με ροζ διαμάντι 6 καρατίων. Ο ενθουσιασμός της Jennifer όμως ξεφούσκωσε καθώς η ταινία τους “Gigli” βγήκε στις αίθουσες και πήρε άσχημες κριτικές πέφτοντας χαμηλά στο  box office τον Αύγουστο του 2003. Ματαίωσαν τον γάμο τους και μετά από λίγο χώρισαν και επίσημα τον Ιανουάριο του 2004.

AAdiaVV

Η Jennifer Lopez πάλι δεν έχασε χρόνο και αποφάσισε να προχωρήσει αφήνοντας πίσω της το δυσάρεστο χωρισμό της  με τον Ben Affleck. Μόλις τρεις εβδομάδες μετά, η J.Lo ξεκίνησε σχέση με τον καλό της φίλο Marc Anthony. Μετά από λίγους μήνες, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια σεμνή τελετή στο σπίτι της σταρ, στις 5 Ιουνίου, 2004.

AAdilbQ

Τα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Marc Anthony, η Jennifer Lopez επέλεγε να κάνει δουλειές που τις άρεσαν. Επιστρέφοντας στις ρίζες της έβγαλε το πρώτο της άλμπουμ στα ισπανικά, το “Como Ama Una Mujer,” τονΜάρτιο του 2007. Το Νοέμβριο του ίδιου έτους επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν έγκυο.

AAdi5wa

Στις 22 Φεβρουαρίου 2008, η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony απέκτησαν δίδυμα, τον γιο τους Maximilian Muñiz και την κόρη τους Emme Muñiz. Η σούπερ σταρ φωτογραφήθηκε με τα μωρά της για το εξώφυλλο του περιοδικού People όπου εξήγησε: “Μου λείπουν που δεν τα αισθάνομαι μέσα μου… Όταν έπεσαν οι ομφάλιοι λώροι τους έκλαιγα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που θα είμαστε μόνο οι τρεις μας”. Μετά την γέννηση των διδύμων, η Jennifer έμεινε εκτός για να μείνει σπίτι και να χαρεί τα παιδιά της.

AAdi5wh

Τον Ιούλιο του 2011, η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από επτά χρόνια γάμου. “Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Χωρίζουμε σαν φίλοι”, ανακοίνωσαν στο περιοδικό People. Οι πρώην σύζυγοι παρέμειναν φίλοι για χάρη των παιδιών τους κι εξακολουθούν να συνεργάζονται σε επιχειρηματικά σχέδια όπως το τάλεντ σόου “Q’Viva! The Chosen” το 2012. Ο Marc ανέβηκε στη σκηνή με την Jennifer σε μία από τις συναυλίες της Παγκόσμιας Περιοδείας της, στο Πουέρτο Ρίκο, για να τραγουδήσουν μαζί το ντουέτο τους “No Me Ames.”

AAdiqkH

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της με τον Marc Anthony, η Jennifer Lopez τα έφτιαξε με τον χορευτή της ομάδας της  Casper Smart τον Νοέμβριο του 2011. Παρά τη διαφορά των 18 χρόνων που τους χωρίζει, η σχέση τους εξελίχθηκε και περνούσαν μαζί τις οικογενειακές γιορτές. Η σχέση τους εξακολουθούσε να γίνεται όλο και πιο στενή και συχνά εμφανίζονταν σε εξόδους με τα παιδιά της Jennifer, τα δίδυμα Max και Emme. To ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2014 εξαιτίας ενός σκανδάλου με ένα τρανσέξουαλ μοντέλο αλλά ο έρωτάς τους ξαναφούντωσε το 2015.

AAdiaWn

Η Jennifer Lopez ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Us Weekly “Best Bodies”  τον Μάιο του 2015, με ολόσωμο μαύρο μαγιό φιγουράροντας από τις πρώτες διάσημες με γυμνασμένο σώμα. Εξομολογήθηκε στο περιοδικό πως είναι περήφανη για τη σιλουέτα της στα 45″. “Βλέπω φωτογραφίες μου από όταν ήμουν 20 και λέω, ‘είμαι καλύτερη τώρα!'”, παραδέχθηκε.

AAdi2N8

Στα 46 της η Jennifer Lopez παρεμένει δραστήρια όπως πάντα. Τον Μάιο του 2015 ανακοίνωσε πως θα εμφανίζεται στο Λας Βέγκας, όπως πολλοί άλλοι σταρ. Το σόου της θα ξεκινήσει τον ιανουάριο του 2016 στο Planet Hollywood Resort & Casino. Για όσους όμως δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε, μπορούν να την απολαύσουν στη μικρή οθόνη, το φθινόπωρο του 2015 καθώς επιστρέφει με τη σειρά του NBC, “Shades of Blue,” στην οποία θα υποδύεται μια αστυνομικό η οποία διενεργεί εσωτερική έρευνα στη μονάδα της για λογαριασμό του FBI.