Οι πρωταθλήτριες του τένις στο κόκκινο χαλί του pre Wimbleton πάρτι

Είναι όλες αθλήτριες του τένις και η κάθε μια από αυτές έχει γράψει την δικιά της ιστορία στο χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος. Αυτή την φορά έβγαλαν για λίγο τα αθλητικά τους ρούχα και φόρεσαν τις…..τουαλέτες τους.

Να σημειώσουμε ότι το κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 29 Ιουνίου και – όπως κάθε χρόνο – έτσι και φέτος στο pre-Wimbledon party που έγινε στο λαμπερό Kensington Roof Gardens του Λονδίνου έδωσαν το παρών όλα τα μεγάλα ονόματα του τένις.

Ειδικός καλεσμένος  ήταν ο διάσημος τενίστας όλων των εποχών, Boris Becker με την τωρινή σύζυγό του, Lily James ο οποίος ήρθε στο Λονδίνο καλεσμένος της Vogue, για να παρευρεθεί και στο coctail party που έδωσε ο Ralph Lauren προς τιμή του.

Ο Ralph Lauren είναι ο επίσημος χορηγός που «ντύνει» το Wimbledon εδώ και δέκα χρόνια.

Οι κορυφαίες τενίστριες του κόσμου Maria Sharapova, Ana Ivanovic και Serena Williams φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από το event.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το βραβείο της πιο καλοντυμένης πήρε η Maria Sharapova  φορώντας ένα δαντελένιο pink- nude φόρεμα του οίκου Maison Valentino ενώ η ντίβα του τένις, Serena Williams φέτος άφησε αρνητικά σχόλια στους στιλίστες με την επιλογή του φορέματός της.

 

Maria Sharapova

1

Ana Ivanovic- Bastian Schweinsteiger

image

Serena Williams

2

Σπέσιαλ καλεσμένος ο Boris Becker με τη σύζυγό του

3

Ana Ivanovic με τον ιδιοκτήτη της Virgin Richard Branson

image9LMMQ99Q

Petra Kvitova

29F9AE9B00000578-3139424-image-m-77_1435264105728