Πολυμορφικά γυαλιά ηλίου

Τα νέα μοντέλα γυαλιών της Carrera αντανακλούν τέλεια την αυθεντική προσωπικότητα της γενιάς των Millennials.

Τα νέα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο must-have αξεσουάρ της σεζόν, αφού στην στιγμή μπορείτε να τα μεταμορφώσετε με όποιο χρώμα ταιριάζει στο στυλ και την διάθεση σας.

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους (διαθέτουν ειδικό μηχανισμό που αλλάζει την πρόσοψη τους, αντικαθιστώντας το μπροστινό μέρος με μετώπες σε καταπληκτικά χρώματα) μπορείτε να έχετε περισσότερα από ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Χρησιμοποιώντας απλά τις μετώπες που βγαίνουν σε μια τεράστια γκάμα χρωμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε την προσωπικότητά σας, σε κάθε μα κάθε στιγμή του καθημερινού σας lifestyle.

Τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό που εκπλήσσει με την καινοτομία του και τετράγωνη ή στρογγυλεμένη φόρμα που χαρακτηρίζει τα δύο μεγαλύτερα best-seller της συλλογής όλων των εποχών.

CARRERA_5023s_frontalini_01-1024x595

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τέλεια χρώματα που ταιριάζουν γάντι με το καλοκαίρι, όπως κίτρινο, κόκκινο, λευκό, μπλε, μαύρο, καθώς και μια σειρά από υπέροχες και μοναδικές επιλογές τύπου «καμουφλάζ» με γεωμετρικά μοτίβα, που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Και για να σας το κάνουμε ακόμα πιο τέλειο, αυθεντικοί φακοί πολλαπλών επιστρώσεων ή καθρεπτέ, ολοκληρώνουν το προχωρημένο στυλ αυτών των γυαλιών.

Κάθε μοντέλο σε κλασσικό μαύρο χρώμα, διατίθεται με μία επιπλέον μετώπη που μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Αποκτήστε λοιπόν όλα τα χρώματα και διασκεδάστε συνδυάζοντάς τα όπως σας αρέσει, για μια διαφορετική εμφάνιση κάθε μέρα!

carrera_5022_pic-1024x669

carrera5023s_frontalini_02-652x1024

carrera5023s_ik84n_02-1024x768