Βeauty ατοπήματα των celebrities

«Ήθελα να κόψω λίγο τα μαλλιά μου και ξαφνικά βρέθηκα με ΠΟΛΥ κομμένα μαλλιά. Απλά έβαλα τα κλάματα και ένιωσα τόσο ευάλωτη» είπε σε συνέντευξή της για το κοντό καρέ με το οποίο εμφανίστηκε στα Όσκαρ του 2012. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. «Δεν θα ξαναέκανα και μπότοξ. Άλλαξε το πρόσωπό μου με τόσο περίεργο τρόπο που σκέφτηκα πως, ωχ!, προτιμώ να με βλέπω να γερνώ παρά να μην με αναγνωρίζω».

Cameron-Diaz-387x500

«Δεν ήμουν επιμελής με το αντηλιακό μου σε μικρότερη ηλικία. Είναι το πράγμα που μετανιώνω» είπε η κλασικά μαυρισμένη Jenifer και συνέχισε: «Πια έχω σταματήσει την επικίνδυνη συμπεριφορά. Καιρό τώρα για την ακρίβεια».

jenifer-aniston-368x500

«Θα δοκίμαζα τα πάντα εκτός από το μπότοξ. Δεν θα το ξαναέκανα, έδειχνα σαν τρελή. Νιώθεις σαν να σε χτυπάει κάποιος με ένα ηλεκτρισμένο λαστιχάκι!»

gwyneth-paltrow-340x500

Αν και δεν το αποκάλυψε σε κάποια συνέντευξη, από τις αναρτήσεις της στο Instagram είχαμε καταλάβει πως η Ri Ri δεν ένιωθε καλά με το pixie cut που είχε κάνει το 2013. Σε μια λεζάντα μάλιστα είχε γράψει  «Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω τα μαλλιά μου γι’ αυτό έβαλα κόκκινο κραγιόν».

rihanna-386x500

«Δείχνω τελείως διαφορετική με τα φρύδια μου τώρα, παλιότερα τα έβγαζα μόνη μου αλλά τώρα μου το κάνει επαγγελματίας. Η διαφορά είναι τεράστια» είπε η Kim επιβεβαιώνοντας αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό: τα φρύδια είναι το παν!

kim-kardashian-500x500 (1)

«Ο Serge Normant έκοψε τα μαλλιά μου σε αυτό το σγουρό καρέ για το Sex and the City. Είναι ώρα να ξεχάσουμε αυτό το κούρεμα και να μην ξαναμιλήσουμε για αυτό». Sarah, πόσο σε καταλαβαίνουμε…

8888