Tο νέο πρόσωπο της Victoria's Secret

Η διάσημη μάρκα εσωρούχων ανακοίνωσε το νέο της “πρόσωπο” που είναι η 20χρονη πρώην επαγγελματίες σκιέρ, Rachel Hilbert.

Η νεαρή Νεοϋρκέζα πρωτοασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν μικρή.

“Όλη στην γενέτηρά μου μου έλεγαν να ασχοληθώ με τον μόντελινγκ. Έτσι όταν έγινα 15 ετών αποφάσισα να κατέβω στη Νέα Υόρκη μαζί με την μητέρα μου για κάποιες επαφές.

Η αγαπημένη μου μάρκα είναι η Victoria’s Secret, λατρεύω να φωτογραφίζομαι με τα ρούχα της, περνάω καλά στις φωτογραφίσεις και φυσικά λατρεύω να τα φοράω”, αναφέρει η ίδια.

Η Hilbert έχει ήδη δουλέψει για τις Urban Outfitters, Express, Delia’s και Konis, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του Brett Eldredge, ‘Lose My Mind’.

Δεν φανταζόμουν ούτε σε 1 εκατ. χρόνια ότι θα γινόμουν αυτό που είμαι σήμερα, σημειώνει η ίδια, μιλώντας στο 13WHAM ABC.

Πάντα της άρεσε να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, μεταξύ των οποίων ο χορός, ενώ στις αγαπημένες της ασχολίες είναι το διάβασμα, η ποδηλασία, το πιλάτες και το kickboxing.

Ο πολύς κόσμος αγνοεί πως ήταν και σκιέρ, ενώ είχε λάβει μέρος και σε αγώνες κατάβασης κατά τα γυμνασιακά της χρόνια.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η μητέρα της στηρίζει τις επαγγελματικές της επιλογές, ενώ η ίδια λέει πως δεν θα είχε καταφέρει τίποτα χωρίς την βοήθεια της οικογένειάς της.

Rachel-Hilbert_jpg_pagespeed_ce_hlUkvTb6Ij

Rachel_Hilbert_jpg_pagespeed_ce_eYQhks52-M

face_3_JPG_pagespeed_ce_xO7rnLqPFW

65770723e5dd85883273d46609fb9e65_XL_jpg,qt=1434828940_pagespeed_ce_s9AiDdUsun