Ο Kaney West και η adidas παρουσιάζουν...

Ο West και η adidas παρουσιάζουν τώρα το δεύτερο sneaker που «γεννήθηκε» μέσα από τη στενή συνεργασία των δύο icons: το YEEZY BOOST 350.

Η παρουσίαση του YEEZY Season 1 τον Φεβρουάριο του 2015 από τον Kanye West και τα adidas Originals στο New York Fashion Week, προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση με πρωτοφανή ζήτηση για τα YEEZY BOOST που εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, το επάνω μέρος του trainer αποτελείται εξολοκλήρου από το adidas Primeknit, ένα πρωτοποριακό υλικό που δημιουργήθηκε με τη χρήση της πιο πρόσφατης ψηφιακής τεχνολογίας, δίνοντας την αίσθηση του δεύτερου δέρματος. Αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας BOOST™, το YEEZY BOOST 350 προσφέρει απόλυτη εφαρμογή και άνεση εξασφαλίζοντας ενέργεια σε κάθε βήμα.

Το YEEZY BOOST 350 έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερα αλλά απλά υλικά, αντικατοπτρίζοντας τη φιλοδοξία του Kanye West για το σχεδιασμό ενός καθαρού, σύγχρονου και ανεπιτήδευτου μοντέλου για παπούτσια και ρούχα.

Συνδυάζοντας τον ασύγκριτο σχεδιασμό της adidas με την διαχρονική αισθητική, το YEEZY BOOST 350 αποτελεί ένα τολμηρό βήμα στο μέλλον του στυλ.

Τα YEEZY BOOST 350 του Kanye West από τα adidas Originals θα είναι διαθέσιμα από τις 27 Ιουνίου στο κατάστημα Phat Soles στη Γλυφάδα και στο Device One στη Θεσσαλονίκη.

YZY350_WHITE_(4)

YZY350_WHITE_(3)

YZY350_WHITE_(2)

YZY350_WHITE_(1)