Νέα Σελήνη στους έξυπνους Διδύμους στις 16/6

Στην αστρολογία η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους την Τρίτη 16/6, στις 17:05 ώρα Ελλάδος, είναι ιδιαίτερα σημαντική για θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, τουρισμού, μεταφορών, νόμων και κανόνων.

Σύμφωνα με την αξιόπιστη αστρολογική ιστοσελίδα anew.gr, δεν θα πρέπει να στηριζόμαστε εξ’ ολοκλήρου στους άλλους και ιδιαίτερα σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα έχουν τη διάθεση να μας στηρίξουν το διάστημα αυτό. Υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης θα υπάρξουν κυρίως πολλά οικονομικά προβλήματα, επαγγελματικές καταρρεύσεις, πολλές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές που θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βουνό με προβλήματα. Για αυτό ίσως θα πρέπει να αποφύγουμε τις περισσότερες από αυτές αν δεν έχουμε ένα έξυπνο και καλά οργανωμένο σχέδιο για να πέσουν οι αντίπαλοι στην παγίδα μας, ακόμα και δίχως να το καταλάβουν.

Εκείνοι που ευνοούνται για νέα ξεκινήματα με τη Νέα αυτή Σελήνη είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους όπου κινδυνεύουν λιγότερο στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους ενώ μπορούν να κάνουν νέες σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα κερδοφόρες συναισθηματικά ή και υλικά.

ΚΡΙΟΣ
Πολλά σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας πιθανό να προκαλέσει η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουλίου και θα βλέπετε τον εαυτό σας να σκέφτεται όλες τις εκδοχές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι τώρα και πιθανό να αγχώνεστε λίγο παραπάνω για το ποιόν δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε, ή αν έχετε πάρει μέχρι τώρα τον σωστό. Η Νέα αυτή Σελήνη θα σας βοηθήσει πολύ να βρείτε το κουράγιο και να διακόψετε την επικοινωνία με σχέσεις και ανθρώπους που είναι αρνητικοί μαζί σας εδώ και πολύ καιρό, και να επενδύσετε σε εκείνους που σας έχουν δείξει καλά δείγματα μέχρι τώρα. Όλες οι συζητήσεις, οι συμφωνίες στα επαγγελματικά και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε, να είστε σίγουροι πως θα πιάσουν τόπο και θα σας φέρουν μεγάλη χαρά και επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προσπαθήσει να σας ξεκολλήσει από το βόλεμα με αυτά που ήδη έχετε πετύχει η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουλίου, γεμίζοντάς σας με καινούργιες ανησυχίες. Οικονομικά ζητήματα που θα προκύψουν θα πρέπει να τα χειριστείτε με λεπτότητα και δίχως πολλές απαιτήσεις για να πετύχετε κάτι καλό. Στον ερωτικό τομέα τολμήστε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ελκύει και σας κάνει να νιώθετε έντονα, αλλά φροντίστε να μείνετε μακριά από ζήλιες και κτητικότητες που μπορεί να χαλάσουν την όμορφη σχέση σας. Όσοι από σας ζουν έναν κρυφό ή γενικότερα αδιέξοδο έρωτα, το διάστημα αυτό πολύ πιθανό να έχουν πολλά προβλήματα και να μην είναι για τίποτα σίγουροι πια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο δικό σας ζώδιο η Νέα Σελήνη του μήνα στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουλίου σας ωθεί να κάνετε καινούργια πράγματα σε σημαντικούς τομείς, αλλάζοντας τη μορφή της καθημερινότητάς σας όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορείτε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις ή συνήθειες που δεν ταιριάζουν με τα νέα δεδομένα της ζωής σας. Κι αυτό για να νιώσετε πιο ελεύθεροι και να κάνετε χώρο ώστε να μπουν καινούργια πράγματα στη ζωή σας, καινούργιες δραστηριότητες, χόμπι και ταξίδια. Οι ριζικές αλλαγές που καλείστε να κάνετε μπορεί να είναι λίγο επίπονες, αλλά καλό θα είναι να τελειώσει ένα δυσάρεστο κεφάλαιο της ζωής σας για να ανοίξετε πολλά καινούργια, ιδιαίτερα ευχάριστα κεφάλαια. Μη διστάσετε ούτε στιγμή ακόμα κι αν χρειαστεί να «πάρετε κεφάλια».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουλίου να σας προκαλέσει ένα νέο είδος απομόνωσης που σίγουρα θα είναι δική σας επιλογή. Μπορεί να είναι εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων ατόμων απέναντί σας, καθώς βλέποντας τη συμπεριφορά τους σας πιάνει ένα είδος κατάθλιψης, ή μπορεί να είναι και η σκληρή αυτοκριτική που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας τις μέρες αυτές. Προτιμήστε έτσι κι αλλιώς να αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε από τα φώτα και τον πολύ κόσμο αφού δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες, και προτιμήστε λίγες παρέες και καλές. Φροντίστε να είστε περισσότερο λάτρεις της ποιότητας, παρά της ποσότητας στις επαφές, τις συναντήσεις, τις φιλίες, ακόμα και στις σχέσεις σας. Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο αυτογνωσίας στην ψυχολογία σας που θα σας βοηθήσει να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ
Μπορεί οι φιλοδοξίες σας να είναι ιδιαίτερα αυξημένες τις μέρες αυτές με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουλίου και να φαίνεστε στους άλλους λίγο υπερβολικοί, όμως το κυριότερο είναι πως θα νιώθετε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ, προκειμένου να πετύχετε. Θα κουραστείτε πολύ όλο το διάστημα αυτό για να κάνετε πράξη μερικά από τα πιο σημαντικά σχέδιά σας τόσο στον ερωτικό, στον οικογενειακό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Προσπαθήστε να το παλέψετε. Προχωρήστε πολλά βήματα παρακάτω, ανεξαρτητοποιηθείτε ακόμα περισσότερο από τους άλλους, και δοκιμαστείτε σε δύσκολα μονοπάτια καθώς μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι. Τολμήστε δίχως να σκέφτεστε τις συνέπειες αφού κι αυτές είναι μέσα στον κύκλο της ζωής. Τελειώστε ή απλά απομακρυνθείτε από σχέσεις φιλικές ή ακόμα και οικογενειακές που σας κρατάνε πίσω, αντί να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά. Θα είναι ότι καλύτερο έχετε κάνει

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι επιτυχίες συνεχίζονται για σας με αυτήν εδώ τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουλίου όπου θα δείτε πολλούς από τους στόχους σας, έμμεσους ή άμεσους, να επιτυγχάνονται. Το διάστημα αυτό θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά, σπιτιού ή οικογενειακά, στενές σχέσεις, αλλά θα είστε γεμάτοι καινούργια σχέδια, ιδιαίτερα δυναμικοί και έτοιμοι να βάλετε από την αρχή καινούργιους στόχους, άμεσα εφαρμόσιμους. Βέβαια, ίσως χρειαστεί να αφήσετε πίσω όλους εκείνους που δεν ταιριάζουν με τις νέες συνθήκες της ζωής σας, κι αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει λίγο. Κοιτάξτε μπροστά, γίνεται πιο πρακτικοί και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να ανακόψει την πορεία και τη φόρα που έχετε πάρει. Κάντε αλλαγές στο περιβάλλον σας για να είστε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι ώστε να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο πάθος τα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ
Πολλές εντάσεις και μια όχι και τόσο ευχάριστη διάθεση όσον αφορά σημαντικούς τομείς και όλες τις επαφές, τις συζητήσεις, τις συναντήσεις, και γενικότερα τα μηνύματα που παίρνετε από τους άλλους μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα έως και τις 2 Ιουλίου. Αλλά ίσως αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να κάτσετε και να σκεφτείτε σοβαρά κάποια πράγματα που κάνετε. Τουλάχιστον θα δείτε ποιοι είναι πραγματικά μαζί σας και ποιοι όχι, ποιοι μπορούν να σας ακολουθήσουν παντού και πάντα και ποιοι όχι. Αλλάξτε τον τρόπο που φέρεστε σε ανθρώπους, σχέσεις που σας φέρονται πολύ καλά και γίνεται λιγότερο θετικοί με εκείνους που σας δίνουν λίγα και ζητούν πολλά. Αν χρειαστεί, διακόψτε κάθε επικοινωνία με άτομα που είναι ιδιαίτερα αρνητικά απέναντί σας, και επανασυνδεθείτε με όλα εκείνα που είναι ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας, δίχως να μπορείτε να πείτε το ίδιο και για σας, απέναντί τους. Πιθανό να μάθετε ή να ακούσετε το διάστημα αυτό κάποια πράγματα που δεν θα σας αρέσουν, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν αυτό οφείλεται και σε σας ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολεμικό κλίμα κυρίως για θέματα οικονομικά και έξοδα θυμίζει η Νέα Σελήνη του μήνα για σας στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα έως και τις 2 Ιουλίου, που δεν μπορείτε κι εσείς αλλά δεν σας αφήνουν και οι άλλοι να μειώσετε με τίποτα. Θα διαπιστώσετε όλο το διάστημα αυτό υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης πως έχετε ήδη χάσει αρκετά χρήματα στην προσπάθειά σας να πιαστείτε από κάπου και δεν ρισκάρατε όταν έπρεπε. Σας δίνεται μια νέα ευκαιρία να αφήσετε πίσω το δυσάρεστο παρελθόν και να παλέψετε πάλι από την αρχή ρισκάροντας αυτή τη φορά υπό νέες, πιο θετικές βάσεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και τον οικονομικό τομέα. Στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, σας τραβούν σαν μαγνήτης οι έντονες καταστάσεις και γενικότερα άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και έχουν ένα είδος εξουσίας επάνω σας, άτομα απρόσιτα και ίσως… και δεσμευμένα. Απολαύστε την ερωτική σας ζωή δίχως να περιμένετε πολλές σταθερότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας ωθεί να κάνετε η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα έως και τις 2 Ιουλίου καθώς φαίνεται πως τα έχετε ιδιαίτερη ανάγκη. Φροντίστε τουλάχιστον να είναι επάνω σε παλαιότερες βάσεις, για να έχουν μια ελπίδα να πετύχουν, αλλιώς καλύτερα να το αφήσετε. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να απαγκιστρωθείτε από συνήθειες και σχέσεις που είναι κολλημένες επάνω σας ή μένετε κοντά τους από συνήθεια ή ακόμα και από υποχρέωση. Αλλιώς, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για σας. Μοιραίες σχέσεις μπαίνουν στη ζωή σας και σας δίνουν έντονες ερωτικές στιγμές, αφού είναι πολύ δύσκολο να τους αντισταθείτε εφόσον δεν μπορείτε ακόμα να κόψετε τις γέφυρες με το παρελθόν. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα καλή για να ανανεώσετε μια σταθερή σχέση ή συνεργασία και να τη θέσετε υπό νέες βάσεις για να μπορεί να σας αποδίδει πολλά περισσότερα, οικονομικά ή και συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα είστε γεμάτοι για ακόμη μια φορά με νέες ευθύνες και δουλειές που θα είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείτε με αυτή τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα έως και τις 2 Ιουλίου ενώ μπορεί να σας αρέσουν ιδιαίτερα ή και να τις επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι. Παρόλο που βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού, εσείς θα είναι πολύ δύσκολο να το νιώσετε, καθώς είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, που δεν θα προλαβαίνετε ούτε να ανασάνετε, πόσο μάλλον να χαρείτε και να ξεκουραστείτε. Αν δεν είστε απασχολημένοι με υποχρεώσεις τότε το πιθανότερο είναι να σας απασχολούν θέματα υγείας που θα είναι δύσκολο να αποφύγετε. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να ξεκινήσετε δίαιτα, να κάνετε μια πιο σωστή και υγιεινή διατροφή, να φροντίσετε περισσότερη τη σωματική σας υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση, για να σας προσέχουν περισσότερο και οι άλλοι, αλλά και να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή να επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα έτσι ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Όλα αυτά όμως δεν πρόκειται να γίνουν αν δεν φροντίσετε να οργανωθείτε σωστά, αλλά και να φροντίσετε την υγεία σας για να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο και τη δύναμη ώστε να τα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γεμάτους αυτοπεποίθηση σας βρίσκει η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα έως και τις 2 Ιουλίου η οποία έρχεται να σας την τονώσει ακόμα περισσότερο. Είναι όμως πολύ πιθανό να κάνετε και κάποιες υπερβολές το διάστημα αυτό κυρίως σε δώρα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις σχέσεις και τους φίλους σας. Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στα ύψη, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια επιλογή στις παρέες σας και να σταματήσετε τα πολλά-πολλά με ανθρώπους που δεν έχουν και πολλά να σας δώσουν, αλλά παίρνουν πολλά από σας. Ο έρωτας θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας για αυτό φροντίστε να βγαίνετε πιο συχνά και να περνάτε όμορφα σε μέρη που έχετε ή δεν έχετε επισκεφτεί ξανά. Παλαιότερα πρόσωπα με τα οποία είχατε σχέση στο παρελθόν πιθανό να σας ξαναθυμηθούν και μάλλον θα θέλουν να τους δώσετε μια νέα ευκαιρία, ακόμα κι αν δεν το λένε ξεκάθαρα ή πιθανό κι εσείς να επιδιώξετε κάτι τέτοιο. Ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε πολύ καινούργιο κόσμο και πιθανό να προκύψει για τους αδέσμευτους μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

ΙΧΘΕΙΣ
Όσο κι αν προσπαθήσετε να ξεχάσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι και στις σχέσεις σας με την οικογένεια, θα είναι δύσκολο να οργανώσετε οτιδήποτε σωστά αυτές τις μέρες με τη Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 16 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό βέβαια θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αφήσετε πίσω όλα τα δυσάρεστα και να κάνετε μια νέα καλή αρχή όσον αφορά τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, μια νέα κατοικία, μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία ακινήτου. Αυτό είναι το διάστημα όπου πρέπει να πάρετε τις περισσότερες αποφάσεις και να κάνετε όλες τις κινήσεις στους τομείς αυτούς, καθώς θα αποδειχθούν απολύτως λογικές και σωστές. Χρειάζεται δύναμη και κουράγιο για να αντέξετε τον αποχωρισμό ή δύσκολες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε για κοντινούς σας ανθρώπους και στενές σχέσεις, αλλά σίγουρα είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε. Μη διστάσετε όμως ούτε στιγμή να απαγκιστρωθείτε από πρόσωπα και συνήθειες που δεν κάνουν καλό στην ψυχολογία σας, γιατί αυτό είναι τώρα το καλύτερο για σας, ώστε να ηρεμήσετε και να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή και να πάτε ένα ακόμα βήμα παρακάτω και στους υπόλοιπους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.