H Carolina Herrera ξεσπά ενάντια στο nacked trend

Φέτος οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις στα διάφορα βραβεία που οργανώθηκαν είχαν τα φόρτε τους.

Beyonce, Kim Kardashian, Jeniffer Aniston είναι κάποιες που προτίμησαν να εμφανιστούν με φορέματα που κάλυπταν μόνο τα επίμαχα σημεία.

Φυσικά αυτό δεν είναι μόδα!

landscape-1433948131-landscape-1430796586-hbz-met-gala-jlo-beyonce-kim-new

Σε  αυτό ακριβώς αναφέρθηκε η 76χρονη σχεδιάστρια μόδας Carolina Herrera σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Washington Post θέτοντας το ερώτημα: “Πως μπορείς να είσαι fashion icon όταν δεν φοράς ρούχα;” και συνεχίζει λέγοντας «Κάποιοι σχεδιαστές, πιστεύουν ότι σχεδιάζοντας τόσο προκλητικά ρούχα θα προσελκύσουν την προσοχή των νέων. Είναι λάθος! Ντύνονται και δείχνουν σχεδόν γυμνές, προσπαθώντας μόνο να κερδίσουν τα βλέμματα επάνω τους. Στη ζωή όμως καλό είναι να υπάρχει και λίγο μυστήριο».

Πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι η επικριτικότητα της 76χρονης σχεδιάστριας οφείλεται στην ηλικία της, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι λανθασμένη. H Carolina Herrera είναι γνωστή για την  κλασική και θηλυκή αισθητική της  στο σχέδιο μόδας, η οποία έρχεται σε αντίθεση  με το naked trend.

carolina (1)

 Μπορεί σε ένα φόρεμα να είναι ανοιχτή η πλάτη, ή να έχει ένα σκίσιμο στο πόδι, έτσι ώστε να υπάρχει η επιθυμία σε έναν άντρα να ανακαλύψει και τα υπόλοιπα.