Πανσέληνος στον δοτικό Τοξότη στις 2/6

Σύμφωνα με την αστρολογική σελίδα anew.gr στην αστρολογία η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη την Τρίτη 2/6, στις 19:18 ώρα Ελλάδος,στο δεύτερο δεκαήμερο (11 μοίρες) θα φέρει πολύ γκρίνια, εντάσεις, έντονες φήμες, διαμαρτυρίες, παραπλανήσεις, εξαπατήσεις που δεν θα αρέσουν καθόλου κυρίως στους τομείς της παιδείας, της εκκλησίας, το νομοθετικό σώμα και οτιδήποτε αφορά τους εταίρους μας και γενικότερα ζητήματα με τις χώρες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την αστρολογία το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης σε αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και το μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα δείχνουν (κατά το βιβλίο ΣΚΕ του Ρ. Έμπερτιν)πως πολλές σχέσεις θα έχουν πολλές διαφωνίες και μεγάλες δυσκολίες ενώ θα πρέπει να κάνουν ριζικές αλλαγές που θα προέρχονται ή θα στηρίζονται από το εξωτερικό ή σε φιλοσοφικές, εγκεφαλικές ή γενικότερα διανοητικές αξίες, και θα αλλάξουν πολλά από αυτά που είχαν κάποιοι ως δεδομένα.

Η επιρροή της Πανσελήνου αυτής στην αστρολογία έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από τις 28 Μαΐου και θα συνεχίσει με λιγότερες εντάσεις μέχρι και τις 7 Ιουνίου. Η Πανσέληνος αυτή σύμφωνα με την Αστρολογία δείχνει πως θα μας απασχολήσουν και πάλι παλαιότερες υποθέσεις και δύσκολα θα μπορέσουμε αυτή τη φορά να τις αποφύγουμε και να μην τις τακτοποιήσουμε λόγω του ανάδρομου Ερμή παράλληλα το διάστημα αυτό.

Ήρθε ο καιρός να φιλοσοφήσουμε τα δύσκολα που περνάμε και να δούμε για ποιο λόγο έρχονται στη ζωή μας, τι θέλουν να μας δείξουν και τι θέλουν να μας μάθουν. Ξαφνικές αλλαγές όπου θα επιδράσουν καταλυτικά επάνω μας αλλά ιδιαίτερα σε ανθρώπους με εξουσία, θα πρέπει να τις περιμένουμε αλλά και να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές γιατί μπορεί να μας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο, παρά τις εντάσεις.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει αρνητικά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλύτερα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Εκείνοι που μπορούν να βγουν κερδισμένοι από την Πανσέληνο αυτή είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν εκεί, άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου μπορείτε ακόμα και μέσα από δυσκολίες να πετύχετε σημαντικά πράγματα, αρκεί να το θέλετε και να το παλέψετε.

ΚΡΙΟΣ
Μάλλον θα επικρατεί συνωστισμός με την Πανσέληνο αυτή στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου, τόσο στις σκέψεις, όσο και στη ζωή και στα άμεσα σχέδιά σας, καθώς είναι τόσο πολλά αυτά που θέλετε να κάνετε που θα είναι δύσκολο να τα κάνετε ταυτόχρονα. Βάλτε σωστές προτεραιότητες με εκείνα που είναι πιο σημαντικά για σας, και οργανώστε σωστά το χρόνο σας για να τα προλάβετε όλα. Μην είστε υπερβολικοί και αγγίξετε την εξάντληση. Διαπραγματευτείτε τώρα που θα είστε πολύ πιο πειστικοί από ποτέ με όλους εκείνους που ήταν πολύ δύσκολο να πείσετε ή να προσεγγίσετε εδώ και καιρό. Νέες ιδέες, διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, νέες γνωριμίες, επαφές, επικοινωνίες, νέα τεχνολογία, τηλεπικοινωνίες, ταξίδια, συμφωνίες, υπογραφές και εμπόριο μπορούν να σας αποδώσουν τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί οι υπερβολικές προσδοκίες ή η απροσεξία σας όσον αφορά τον ερωτικό τομέα αλλά και θέματα επενδύσεων, οικονομικών, φορολογικών και κληρονομικών, να σας προδώσουν με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐουμέχρι και τις 7 Ιουνίου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, μαζεμένοι και οργανωτικοί σε κάθε σας κίνηση ή διαπραγμάτευση. Το μόνο που μπορεί να σας ωφελήσει τώρα δεν είναι η μαχητικότητα και η επιμονή σας, αλλά η γενναιοδωρία σας. Μόνο αν φανείτε γενναιόδωροι μπορείτε να κερδίσετε σημαντικά οφέλη τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε παράνομες σχέσεις και συνεργασίες με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, ή με εκείνους που σας έχουν πληγώσει ή εκμεταλλευτεί κατά το παρελθόν, γιατί κινδυνεύετε τώρα να υποστείτε χειρότερα, ακόμα κι αν το απολαύσετε. Η Πανσέληνος αυτή «μυρίζει» απώλειες κάθε είδους στο περιβάλλον σας και με τους δικούς σας ανθρώπους, γι’ αυτό προσέχετε για να έχετε και να είστε ψύχραιμοι ότι κι αν συμβεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου, μπορεί να φέρει θετικά νέα σε εκείνες τις σχέσεις και τις συνεργασίες που είναι διατεθειμένες να σας προσφέρουν πολύ περισσότερα από πριν. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε από τη ζωή σας ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν ή σας επιβαρύνουν αρκετά το τελευταίο διάστημα, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, είτε σε υλικό. Ξεκαθαρίστε το τοπίο στις σχέσεις σας και διώξτε μακριά όλους εκείνους που σας ταλαιπωρούν. Δεν έχετε και πολλά να κερδίσετε όλο αυτό το διάστημα από γάμους, συγκατοικήσεις, συνεταιρισμούς, νέες σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές, γι’ αυτό μη προχωρήσετε, ακόμα κι αν νιώθετε πως δεν ρισκάρετε πολλά. Γενικότερα είναι ένα διάστημα όπου δεν θα πάρετε πολλά από τους άλλους, ίσως λιγότερα από όσα είστε εσείς σε θέση να δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Φροντίστε τουλάχιστον να τους το ανταποδώσετε γιατί σίγουρα το αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τετράγωνη λογική δεν σας αφήνει ούτε με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου και μάλιστα ενδυναμώνεται. Ότι δεν θα είναι πρακτικό ή λογικό δεν θα πρέπει να το ακολουθήσετε το διάστημα αυτό μέσα σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες, ακόμα κι αν το θέλετε πολύ. Νέα ξεκινήματα μπορούν να γίνουν στον τομέα της υγείας και της εργασίας με θεαματικά αποτελέσματα αρκεί να τα οργανώσετε σωστά και εγκαίρως. Αποφύγετε διαμάχες και προβλήματα για λεπτομέρειες και όχι για την ουσία, που μπορούν να σας μπλέξουν πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά. Κάντε μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις και βελτιώστε τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική σας υγεία το διάστημα αυτό που είναι τόσο ευνοϊκό. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, να επεκταθείτε σε μια άλλη ή να έχετε και μια δεύτερη, αλλά ίσως χρειαστεί να κάνετε πολλές υποχωρήσεις και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλές ώρες δουλειάς και ίσως όχι με το κατάλληλο οικονομικό αντίκρισμα.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου σας ωθεί να κάνετε νέα ξεκινήματα κυρίως στον ερωτικό τομέα, καθώς και στον τομέα των παιδιών. Αν θέλετε να πάνε καλά όλες σας οι νέες προσπάθειες σε αυτούς τους τομείς μην αργήσετε να τις επιδιώξετε, ακόμα και για σχέσεις που ήδη υπάρχουν και αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Όλα μπορούν να φτιάξουν τώρα αφού θα έχετε μια τελευταία ευκαιρία να γίνουν τα πράγματα όπως εσείς τα επιθυμείτε. Βγείτε έξω αυτό το διάστημα, διασκεδάστε με την ψυχή σας με ανθρώπους και σε μέρη που θέλετε, και σας κάνουν να περνάτε πολύ όμορφα και αποφύγετε να μείνετε μέσα ή να καταπιεστείτε για οποιονδήποτε λόγο. Το διάστημα αυτό μπορείτε πραγματικά να ξεδώσετε και να απολαύσετε ότι έχετε στερηθεί τον τελευταίο καιρό. Ο έρωτας και η διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους μπορούν να σας δώσουν φτερά και να βελτιώσουν κατά πολύ την ψυχολογία σας. Μόνο προσέξτε τα έξοδα που κάνετε γιατί μπορούν να είναι υπέρογκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ή ακόμα και να τελειώσετε καταστάσεις που δεν σας αξίζουν θα σας δοθούν με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ότι δημιουργείτε την περίοδο αυτή μπορεί να έχει πολύ γερές βάσεις. Μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό στη ζωή σας φέρνοντας όλα τα κέρδη που λαχταράτε τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο.Προχωρήστε σε μια συγκατοίκηση, στη δημιουργία ή επέκταση οικογένειας ή μιας επιχείρησης, στην αλλαγή, αγορά ή μετακόμιση ενός νέου σπιτιού αν το κάνετε κατόπιν σοβαρής σκέψης και όχι μιας τυχαίας παρόρμησης. Με σωστή οργάνωση, υπομονή, επιμονή και περισσότερη διπλωματία προς αποφυγή εντάσεων να είστε σίγουροι πως θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Διώξτε μακριά την απαισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ
Πολλές νέες γνωριμίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα μια συνεχή κινητικότητα θα σας φέρει η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου η οποία μάλλον θα σας βγει σε καλό. Βέβαια, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να μην κάνετε παρορμητικές ή εντελώς αψυχολόγητες κινήσεις, γιατί θα έχετε ανυπολόγιστες απώλειες. Φροντίστε να γνωρίσετε καλύτερα όλα τα νέα πρόσωπα που συναντάτε και μην αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια σας. Όλες οι γνωριμίες, συζητήσεις και νέες προτάσεις που σας γίνονται το διάστημα αυτό θα σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες σχέσεις που δεν έχουν να σας δώσουν πολλά σε όλους τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου θα συμβάλει ώστε να αυξήσετε θεαματικά τα οικονομικά σας, με παλαιές ή νέες επενδύσεις τις οποίες τώρα μπορείτε να επεκτείνετε με προσοχή. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να δημιουργήσετε όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να σταθεροποιήσετε τα πάγια εισοδήματά σας, αλλά και οτιδήποτε έχει αξία στη ζωή σας παρά τα τεράστια έξοδα που έχετε με τα ανοίγματα που έχετε κάνει.Μην κάνετε το επόμενο βήμα σε σχέσεις και συνεργασίες παρά μόνο αν νιώσετε πως οι άλλοι σας δίνουν και έχουν πολλά ακόμα να σας δώσουν και στο μέλλον, σε μια προσπάθεια να τις παγιώσετε για να δείτε αν αισθάνεστε πως θέλετε να μείνουν για πολύ καιρό στη ζωή σας. Η συναισθηματική και ψυχική σας ισορροπία τώρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να βελτιώσετε τις συνθήκες και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο δικό σας ζώδιο η Πανσέληνος αυτή στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Μην δημιουργήσετε όμως τώρα καινούργιες, γιατί θα σας φέρουν πολλά από αυτά που δεν επιθυμείτε. Για να γίνει κάτι καλό αρκεί να δουλέψετε σκληρά ενώ πρέπει να τελειώσετε μια και για πάντα με όλες εκείνες τις σχέσεις που συνεχίζουν να βάζουν εμπόδια στο δρόμο σας και να σας ταλαιπωρούν όσο δύσκολο κι αν σας είναι. Είναι το καλύτερο διάστημα για να επεκταθείτε και σε νέους τομείς αν θέλετε να έχετε περισσότερα κέρδη. Μην αφήσετε κανένα να σας γεμίσει με απαισιοδοξία. Ρίξτε το έξω με ταξίδια, βόλτες, διασκεδάσεις και συχνές ερωτικές περιπέτειες για να ξεχάσετε όλα τα προβλήματα που σας ήρθαν κάπως μαζεμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου σας φέρνει και πάλι αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν, τις οποίες όμως θα είναι τώρα πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε. Μπορείτε να αποφύγετε τα δύσκολα και να λύσετε σημαντικά προβλήματα, ακόμα και την τελευταία στιγμή λίγο πριν από ένα πιθανό ναυάγιο.Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και φροντίστε να τα βρείτε περισσότερο μαζί του την περίοδο αυτή μέσα από τα μονοπάτια της ψυχολογίας ή ακόμα και κάποιων αναζητήσεών σας μέσω της αστρολογίας, της μεταφυσικής και του διαλογισμού. Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει στις σωστές σχέσεις και τα κατάλληλα μονοπάτια και μη γυρνάτε σε παλαιότερες σχέσεις που δεν έχουν απολύτως τίποτα να σας δώσουν. Κάποιοι φόβοι σας τώρα δεν θα είναι πραγματικοί, αλλά θα πρέπει να αλλάξετε μέσα σας για να το αντιληφθείτε πραγματικά αυτό. Ένας ολόκληρος κύκλος κλείνει τώρα για σας και σας βοηθά να τελειώσετε υποθέσεις που σας έχουν προβληματίσει πολύ εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μεγάλη εύνοια θα φέρει η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου για όλες τις σχέσεις σας, για παλαιότερες ερωτικές ιστορίες που δεν είχαν προλάβει να εκπληρωθούν, αλλά και για φιλικές σχέσεις και γνωριμίες. Στον ερωτικό τομέα μέσα από πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε ή από φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει κάτι καλό, ενώ αυτή τη φορά θα πρέπει να επικοινωνείτε εγκεφαλικά με το έτερον ήμισυ για να προχωρήσει και να πάει καλά η σχέση σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και όσον αφορά όλους τους στόχους και τα όνειρά σας, παρόλο που θα πρέπει να πάρετε πλέον την τύχη σας στα δικά σας χέρια και να βάλετε πιο ρεαλιστικούς στόχους από δω και στο εξής, αλλιώς θα προκύψουν αρκετές δυσκολίες. Ήρθε η ώρα για νέα ξεκινήματα και επεκτάσεις σε τομείς που ήδη γνωρίζετε και σε σχέσεις και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Ήρθε η ώρα με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 Ιουνίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουνίου να καταπνίξετε όλες τις ανάγκες σας για εφήμερες χαρές, έρωτες, διασκεδάσεις και γρήγορα κέρδη, και να φροντίσετε πρακτικά ζητήματα. Πάρτε λίγο πιο σοβαρά κάποια πράγματα και κυρίως θέματα επαγγελματικά και καριέρας τώρα που μπορείτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις να αναδείξετε όλα σας τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και να θριαμβεύσετε. Οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει τελευταία και θα πρέπει να θέσετε καινούργιους στόχους τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για να νιώσετε κι εσείς καλύτερα. Μπορεί να μη βλέπετε τη μεγάλη εύνοια σε θέματα στόχων, αλλά ποτέ δεν είναι αργά και με αυτή την Πανσέληνο όλο και κάτι θα αντιληφθείτε και μπορείτε να κάνετε ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξή τους. Σταθεροποιήστε πρακτικά όλες τις σχέσεις που έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή σας, φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές και προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή μαζί τους για να αποδώσουν καρπούς, αλλά και για να αντιληφθούν πως τις εκτιμάτε πραγματικά. Νέα ξεκινήματα και επεκτάσεις στα επαγγελματικά ευνοούνται αρκεί να τα οργανώσετε σωστά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.