H Jessica Alba στο εξώφυλλο του Forbes

Το περιοδικό Forbes παρουσιάζει τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, επιλέγοντας αυτή τη φορά για το εξώφυλλο του την Jessica Alba.

Η περιουσία της ανέρχεται στα 200.000.000. δολάρια, ενώ ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η 34χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι απόλυτα αυτοδημιούργητη.

Η επιχείρηση που την οδήγησε στην κορυφή είναι η Honest Company η οποία προμηθεύει την αγορά με eco friendly και αντιαλλεργικά βρεφικά προϊόντα, απορρυπαντικά οικιακής χρήσης και αντηλιακά.

Συγκεκριμένα, η Honest Company απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα και ειδικεύεται στις online πωλήσεις παιδικών προϊόντων (πάνες, μωρομάντιλα, παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν, καθαριστικά, σαπούνια, πετσέτες και ρούχα) όλα φτιαγμένα από υποαλλεργικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Την ιδέα για την ίδρυση της εταιρείας της εμπνεύστηκε από τη δύσκολη παιδική της ηλικία στην οποία υπέφερε από αλλεργίες και άσθμα. Σήμερα έχει κάθε λόγο να χαμογελάει γεμάτη αυτοπεποίθηση, αφού και επισήμως είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στην Αμερική.

Οι πωλήσεις γίνονται διαδικτυακά και τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με ειδικά υλικά, βιοδιασπώμενα ή ανακυκλώσιμα και έχουν φτιαχτεί σε εγκαταστάσεις που με τη σειρά τους δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

0x600 (2)

0x600 (3)

0x600 (4)

1432847134_jessica-alba-forbes-cover-article