Ο Σάκης Ρουβάς στηρίζει το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο  εδώ  ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier, γνωστός για την μεγάλη αγάπη του για την Ελλάδα, ύστερα από πρόταση του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, σχεδίασε δυο συλλεκτικά items όπου τα έσοδά τους θα διατεθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος.

Πηγή έμπνευσής του αποτέλεσαν οι φωτογραφίες των φωτογράφων Douglas Kirkland και Bill Yoscary, την εποχή όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε στο «Ποτέ την Κυριακή».

Η μαρινιέρα και το T-shirt θα παρουσιαστούν αύριο στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη και θα πωλούνται από την επόμενη ημέρα τόσο στα πωλητήρια του ιδρύματος, όσο και στο e-shop του Μουσείου Μπενάκη, στη boutique Luisa σε Αθήνα και Μύκονο. Όσον αφορά στις τιμές αυτές ανέρχονται στα 60 ευρώ για το T-shirt και τα 80 για τη μαρινιέρα.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να στηρίξει το Ίδρυμα της Μελίνας Μερκούρη.

Γι’ αυτό και ανέβασε δυο φωτογραφίες στα social media του, ευαισθητοποιώντας τους followers του, φορώντας τόσο τη μαρινιέρα, όσο και το T-shirt.

Η φωτογραφία του μάλιστα τα συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μπορούμε να στηρίξουμε το όραμα της σπουδαίας #MelinaMercouri. Η Μελίνα Μερκούρη αποτελεί έμπνευση για όλους μας! #MelinaMercouri #greeklegend #jpgformelina #limitededition #proudtobegreek».

sakis-rouvas-melina-merkouri