Madwalk 2015: Δείτε τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο fashion show

Στην τελική του ευθεία μπαίνει σιγά σιγά το MadWalk 2015 by Aperol Spritz,ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, καθώς στις 29 Απριλίου,  το Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος της οδού Πειραιώς, θα γεμίσει από fashion δημιουργίες και φυσικά από αρκετή μουσική!

Και, όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με μοναδικά Fashion Shows.

Δείτε τους σχεδιαστές αλλά και τους καλλιτέχνες που θα τους πλαισιώνουν στο πιο Mad και ανατρεπτικό Fashion Music Project της Ελλάδας:

5226 Celia Kritharioti – Βoys n Noise & Mike

LOUKIA – Angelika Dusk

MELIS BY LASKOS – Demy & Angelstoxx

NATAR GEORGIOU – Shaya & Courntey feat. Maria Antona

DIMITRIS PETROU – Nino

VRETTOS VRETTAKOS – Bang La Decks

και οι

AXEL – Μαρία Έλενα Κυριάκου

BSB – Vegas & Xenia Ghali

MED – Κατερίνα Στικούδη

REPLAY – Κωνσταντίνος Φραντζής

Επίσης σε special Fashion Acts θα δούμε την μοναδική Θωμαή Απέργη, την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, τους ανατρεπτικούς ΟΝΙRΑΜΑ, καθώς και τον αγαπημένο STAN!

Φέτος, τα ηνία της παρουσίασης θα έχει η Κάτια Ζυγούλη, το concept θα επιμεληθούν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης, ενώ την σκηνοθεσία του show θα αναλάβει ο Κώστας Καπετανίδης.